I Sony chystá ohebný telefon, bude se jmenovat Xperia F

13
I Sony chystá ohebný telefon, bude se jmenovat Xperia F
  • Na trh by měl přijít v roce 2020
  • Displej dodá Samsung
  • Čtvercový tablet by se měl skládat do podlouhlého telefonu

Zatímco někteří výrobci zápasí s přeměnou prototypu ohebného telefonu na prodejný kus elektroniky, jiní prozatím vyčkávají. Vypadalo to, že japonské Sony, respektive jeho divize mobilních telefonů, není v takové pozici, aby pomýšlela na nějaké moderní výstřelky. Avšak Sony se nehodlá jen tak vzdát, takže časem bude muset držet krok s nejmodernějšími trendy.

V roce 2020 bychom se tak měli dočkat zařízení s ohebným displejem a podporou sítí 5G, které ponose označení Xperia F. Informuje o tom sumahoinfo.com. Zdrojem úniku je údajné vyjednávání společností Sony a Samsung o dodávkách ohebných OLED displejů. Díky tomu se ví, že displej bude mít v otevřeném stavu poměr stran 21:18, což je téměř čtverec. Ten se pak uprostřed složí na dvě poloviny, což by dalo vzniknout protáhlému zařízení ve stylu posledních Xperií. Není však jasné, jaké přístup (jestli dovnitř, nebo ven) Sony zvolí.

Diskuze ke článku
Lukes
Snad nebude mít rámy jak krávy - vzpomínám na XZ1, nešlo si na to zvyknout.. :-(
SONNy
Xperie jsou jedny z nejspolehlivějších zařízení na trhu a už mě sere ta demence kolem designu, hlavní je že nečelý žalobě jako Apple a bude mít podporu dál a v klidu né jako Huawei a neumře vám ve dvě odpoledne jako Samsung s10ka takže vykakat a spát ????
Carda
No to je gól tak že ultra nudli zvenku nechají ať si na tom lidi koukají na filmy ale vnitřní bude čtverec na kterých ten 21:9 film bude krásný a ty pruhy ohromující však si ještě pamatuji jak vypadal takový film na 4:3 monitoru lahoda přímo :D V Sony by to už měli přestat brát stačí ta xperia 1 a ty slabší modeli to už je opravdu výmysl někoho kdo něco bere :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze