Huawei Watch GT2 Pro se naučily reagovat na SMS. Má to však háček

6
Huawei Watch GT2 Pro se naučily reagovat na SMS. Má to však háček
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Vše zajišťuje aplikace Mood Messenger, která nahradí nativní aplikaci Zprávy
  • Následně můžete na hodinkách základně odepisovat na SMS

Chytré hodinky jsou dnes pomyslnou prodlouženou rukou telefonu. Zpravidla vás informují o příchozích notifikacích, vy tak pokaždé nemusíte vytahovat a odemykat telefon. Lepší hodinky zvládají také základně reagovat například na příchozí zprávy, což se někdy skutečně může hodit. Vše vyřídíte například jedním dotykem na displej hodinek a můžete se dále věnovat činnosti, kterou máte rozdělanou. Huawei Watch GT2 Pro jsou designově povedené a dobře vybavené hodinky, nicméně reagovat na příchozí notifikace neumí, respektive neuměly.

Aplikace Mood Messenger

Řešení pro náročné uživatele přináší aplikace třetí strany – Mood Messenger, o čemž informuje huaweiailesi.com. Jedná se o aplikaci, pomocí které budete moci reagovat na příchozí SMS a MMS. Po kompletním vyřešení situace získáte možnost přečíst si posledních 5 SMS a základně na ně reagovat. K dispozici je několik emoji a také jednouché texty, jako je Ano, Ne, Díky a Promluvíme si později.

Aplikaci Mood Messenger si bohužel musíte stáhnout nejen do chytrých hodinek, ale rovněž do telefonu a nastavit ji jako výchozí pro práci s SMS a MMS, což každému nemusí vyhovovat.

Stáhnout Mood Messenger

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Petr Zatloukal (Dragis)
Petr Zatloukal (Dragis)
Trochu mě mrzí že ty jednoduché texty jsou v angličtině nebo jste to měly v redakci jinak?
Johnny Grepp
Johnny Grepp
Na začátku píšete že je možné odepisovat - tedy předpokládám že napíšu odpověď... a na konci že jen reagovat pomocí predvolených odpovědí a ty jsou tedy pevně dané? To se tedy Huawei moc nepochlapil. Navíc kdo dnes posílá SMS? Většina textové komunikace probíhá přes instant messages. Zatím byl nejblíže Samsung, bohužel nejsou schopni zavést platby a nejspíše zde nikdy nebudou... a zdá se mi že jejich vývojové oddělení od dob prvních Galaxy Watch a S10 zacalo ujíždět na opiátech.
M. K.
M. K.
To se nedá jednoduše nadiktovat odpověď a to třeba i na whatsapp, jako to jde u Apple watch?
dav.72@seznam.cz
dav.72@seznam.cz
Mám Honor Watch Magic 2, je to na 99% totožné a za mě můžu řict, že sms používám.
Bohužel je to dnes jediná 100% jistota, že zpráva opravdu dojde, ostatní jsou závislí na internetu a to obě dvě strany a to je docela problém.
Jinak bych odepisování docela uvítal, kdyby tam bylo v hodinkách, ale né, předinstalované, jinak je to o ničem.
A za mě, Honor Magic 2 perfektní

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze