Nové hodinky a sluchátka od Huawei již mají české ceny

1
Nové hodinky a sluchátka od Huawei již mají české ceny
Fotografie: mobilenet.cz
  • Chytré hodinky Huawei Watch GT2 Pro se budou nabízet za 7 999 Kč
  • Méně nároční uživatelé ocení Huawei Watch Fit s cenou 2 999 Kč
  • Bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro vyjdou na necelých 5 tisíc Kč

Huawei v nedávných týdnech představil tři klíčové novinky z řad wearables. Šlo o luxusní chytré hodinky Watch GT2 Pro, sportovní chytré hodinky Watch Fit a také kvalitní bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro. K potěšení všech českých uživatelů můžeme říci, že se všemi třemi produkty setkáme také na českém trhu a již nyní je lze předobjednat.

V případě zájmu o chytré hodinky Watch GT2 Pro se můžete těšit na keramické tělo a safírové sklíčko. Samozřejmostí je kvalitní AMOLED displej či podpora bezdrátového nabíjení. Podrobně jsme se novince věnovali v naší recenzi. Na českém trhu vás hodinky vyjdou na 7 999 Kč.

Sportovci možná spíše sáhnou po modelu Watch Fit, který vás zaujme mírně protáhlým, zakřiveným a velkým AMOLED displejem. Pro sportovní účely se hodí možnost využití hodinek jako hudebního přehrávače a chválíme za přítomnost GPS. Cena Huawei Watch Fit byla stanovena na 2 999 Kč.

Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit

Nakonec zde máme sluchátka FreeBuds Pro s aktivním potlačením okolního hluku a výdrží až 4,5 hodiny při přehrávání hudby. S dodávaným pouzdrem se výdrž prodlouží až na 20 hodin a samotné pouzdro podporuje bezdrátové nabíjení. Výhodou je také snadné párování s telefony Huawei, kdy díky NFC stačí sluchátka pouze přiblížit. Na českém trhu si sluchátka pořídíte za 4 999 Kč.

Huawei FreeBuds Pro