Huawei Watch 3 se ukazují v certifikačním procesu. Vrátí se Wear OS?

8
Huawei Watch 3 se ukazují v certifikačním procesu. Vrátí se Wear OS?
Fotografie: Huawei
  • Celkem čekají na certifikaci čtyři modely
  • Dva následovníky dostanou Huawei Watch GT
  • Huawei Watch 3 by mohly mít Wear OS

Ještě, než se dostane zařízení vybavené bezdrátovou technologií Bluetooth dostane na pulty obchodů, musí projít certifikací u Bluetooth Special Group, zejména proto, aby se zajistila kompatibilita. Z tohoto zdroje se androidcentral.com dostal k informaci, že Huawei chystá hned čtveřici nových zařízení označených jako CSN-BX9, CSN-AL00, CSN-AL01 a ALX-AL10.

Huawei Watch

Modely s označením AL00 a AL01 by podle kódu mohly navazovat na současné Huawei Watch GT a pravděpodobně se bude jednat o sportovní a luxusní variantu. Daleko zajímavější je ale sled znaků BX9, který se naposledy používal u Huawei Watch 2. Pravděpodobně na nás tak čeká „trojka“. Znamená to, že kromě výše popsaných modelů s Light OS se vrátí i Wear OS od Googlu? Technologicky by to smysl dávalo, ale bude zajímavé sledovat, jak se současné tahanice projeví i v oblasti operačních systémů pro chytré hodinky, který je na rozdíl od Androidu poněkud mimo centrum pozornosti.

Čtvrtý model na certifikaci bude pravděpodobně určen pro děti. Všechny dohromady mají Bluetooth ve verzi 4.2, což naznačuje, že Huawei zde půjde cestou příznivější ceny namísto špičkových technologií. Zatím však není jasné, kdy se tyto hodinky představí. Jako nejpravděpodobnější termín se jeví zářijová IFA.

Diskuze ke článku
Pokud budou mít Wear OS, tak se podívám ještě na další parametry a možná bych si je i koupil.
Axl
A co něco pro lidi, kteří chtějí špičkové technologie?
Ten nejnovější procesor pro wearables. Nejnovější verzi BT. NFC. Všemožné senzory včetně EKG. Co největší a nejkvalitnější displej.
Jaký jsou vlastně dnes nejlepší hodinky s WearOS, respektive - plánuje někdo výrobu takovéhoto TOP modelu?
Nyní mám Huawei Watch 1 a už bych docela rád měnil za něco nového, ovšem jen pokud to bude opravdu citelně lepší (chci mít možnost hodinkama platit, chci co největší, nejkontrastnější a nejčitelnější displej, EKG, atd...). Klidně ať si to je za 20tis - když s tím vydržím další 4 roky, tak cena není tak důležitá.
Karel
Delsi dobu uvazuji o koupi Huawei watch gt. Recenze jsou v dobe, kdy hodinky sly do prodeje. Za tu dobu hodinky dostali nekolik aktualizaci, kde uz je i cestina. Proc neni udelana nova recenze na hodinky? Oplati se je kupovat nebo pockat na podzim az budou nove? Mohl by mi autor clanku dat odbornou radu? Dekuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze