Huawei Watch 3 budou, ale později, potvrdil CEO společnosti

1
Huawei Watch 3 budou, ale později, potvrdil CEO společnosti
  • Třetí generace chytrých hodinek je v přípravě, potvrdil to sám Richard Yu
  • K jejich představení však v nejbližších týdnech nedojde

Segment chytrých hodinek není zrovna ve formě. Čest výjimce v podobě Apple Watch. Pokud pokukujete po hodinkách s Android Wear, je výběr vcelku omezený. Pakliže se však neomezíte jen na „mobilně“ proslavené výrobce, může se úhel záběru značně rozšířit. Z těch zaběhnutých lze určitě jmenovat Huawei Watch 2, které se nabízejí i na českém trhu. Jejich premiéra však proběhla již před rokem na veletrhu MWC 2017. Mnozí tudíž mohli očekávat, že by Huawei mohl vyrukovat s nástupcem, leč nestalo se tak.

Třetí generace chytrých hodinek od Huawei však dorazí. Aktuálně to potvrdil Richard Yu, CEO čínské společnosti. Konkrétně se zmínil, že práce na Huawei Watch 3 pokračují. Nemáme je však očekávat v blízké době. Podle CEO se současná druhá generace stále dobře prodává, a není tak důvod k rychlé obměně. Těmto slovům se nelze divit, pokrok v hodinkách je malý. Například ohledně procesorů je nutné se neustále spoléhat na Snapdragon Wear 2100, jehož kořeny sahají až do roku 2014 a 28nm technologie rozhodně neprospívá už tak nijak oslnivé výdrži chytrých hodinek. Výrobce tak rozhodně nemá kam spěchat.

Současně je zřejmé, že se nové generace dočkáme ještě v letošním roce, čímž se nám krystalizuje možný termín premiéry. Své další chytré hodinky by si Huawei mohl schovat na berlínský veletrh IFA 2018, který se koná zkraje září.

Zdroj: techradar.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Hodinky půjdou na trh, až bude vyladěný Android Wear. Ten ale nemá smysl ladit, když na trhu není moc hodinek. To je ale zatrolená hlavolamka!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze