Potvrzené Huawei Watch 2 odhaleny (2× aktualizováno)

Na veletrhu MWC 2017 v Barceloně představí Huawei zřejmě očekávaný model P10, chybět by ale neměly ani chytré hodinky Huawei Watch druhé generace. Ty podle posledních zpráv budou sportovnějšího vzezření a dost možná nabídnou i vlastní konektivitu v podobě LTE.

Aktualizováno 24. 2. 2017

Několik dní před oficiálním představením unikají chystané chytré hodinky Huawei Watch 2 ve verzi Sport. Můžeme vidět výraznou obroučku a zapuštěný displej. V základu bude nasazen nový systém Android Wear 2.0. Obrázky prozrazují také možnost využívat v hodinkách mobilní služby, neboť vidíme slot pro nano SIM kartu. Existovat však bude i varianta bez slotu na SIM kartu. Hodinky budou světu představeny v neděli odpoledne v rámci veletrhu MWC 2017.

Huawei Watch 2

Aktualizováno 14. 2. 2017

Pokud jsme před třemi týdny o hodinkách od Huawei spekulovali, nyní můžeme oznámit, že se s naprostou jistotou na veletrhu MWC 2017 představí. Oficiální potvrzení přišlo skrze sociální síť Weibo, a to dokonce přímo od CEO Huawei Richarda Yu. Ten svůj status doprovodil hashtagy #HuaweiWatch2 a #MWC2017. 26. února se tak můžeme těšit nejen na nové modely Huawei P10, ale také na chytré hodinky.

Původní informace z 25. 1. 2017

Na druhou generaci povedených hodinek Huawei Watch čekají zákazníci již od oficiálního představení první generace, které proběhlo již v prvním čtvrtletí roku 2015. Huawei Watch i přesto stále patří mezi nejoblíbenější a nejhezčí chytré hodinky na trhu, nástupce by však přesto potřebovaly. Dle posledních zpráv to vypadá, že Huawei představí druhou generaci již příští měsíc na veletrhu MWC 2017 v Barceloně, kterého se bude přímo účastnit i naše redakce.

TIP: Podívejte se na prodejní balení LG Watch Style (3× aktualizováno)

Huawei Watch
Huawei Watch

Dle všeho budou sportovnějšího ražení, což některé možná trochu překvapí. Doufejme, že se Huawei ve svých představách mírnil a design zcela nepropadne fitness a dalším sportovním aktivitám. Dle dostupných informací by chytré hodinky mohly disponovat také mobilní internetovou konektivitou (formou eSIM), zda se bude jednat o LTE nebo 3G není prozatím jasné. Huawei Watch 2 by dále mohly telefonovat samostatně, čímž by se mohly zcela osamostatnit od mobilního telefonu. Z dalších novinek můžeme zcela jistě očekávat přítomnost nejnovější verze operačního systému Android Wear 2.0.

Zdroje: venturebeat.com, gsmarena.com, weibo.com, venturebeat.com

Diskuze ke článku
Majkl
Podle mě nemůžu být chytré hodinky nějak masivně rozšířené, pokud nebudou moci fungovat zcela samostatně bez smartphonu.
Dominik Kočí
Dominik Kočí
Stejně jako si normální hodinky odložím každý večer na noční stolek, tak si chytré hodinky dám na nabíječku na nočním stolku, v tomhle bych problém neviděl.
Pavel
Hodinky vypadají výborně...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze