Huawei Watch: nejkrásnější hodinky s Android Wear

13

Huawei na své dnešní tiskové konferenci představil vůbec své první chytré hodinky. Nesou prostý název Watch a nabízejí 1,4palcový displej. Ten je plně kruhový. Hodinky jsou kovové a jejich pásek je snadno vyměnitelný. Disponují systémem Android Wear a 4GB interní pamětí. Zaujmou však hlavně luxusním vzhledem.

Huawei Watch

Do světa chytrých hodinek dnešním dnem vstupuje také čínský Huawei. Ten před malou chvílí představil nové hodinky Watch. Ty na první pohled vypadají velmi luxusně. Výrobce vsadil na oblíbený kruhový design a kovové materiály, přičemž šířka činí 42 milimetrů. Prakticky umístěná korunka hodinek funguje jako doprovodné tlačítko.

TIP! Fotogalerie a video krásných hodinek Huawei Watch

Huawei Watch – první pohled z MWC 2015

Jinak ovládání zajistí 1,4palcový dotykový displej s jemností 286 ppi (rozlišení 400 × 400 pixelů). Vše by mělo být velice intuitivní, neboť Huawei nasadil operační systém Android Wear. O jeho pohon se bude starat procesor od Qualcommu s taktem 1,2 GHz a 512 MB RAM. Interní paměť dostala do vínku běžné 4 GB. Spárovat se hodinky budou umět s telefony s Androidem přes Bluetooth LE. Za zmínku stojí také přítomnost senzoru srdečního tepu či barometru.

Huawei bude své Watch prodávat ve více než 20 zemích v Severní a Jižní Americe a také samozřejmě v Evropě. Je tedy pravděpodobné, že dorazí i k nám. Cena a dostupnost tří různých variant však v tuto chvíli ještě nebyla oznámena.

Technické parametry Huawei Watch kožený pásek

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 42 × 11,3 mm, 61 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (18 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,4" (400 × 400 px), tvar: kruhový
SystémAndroid Wear, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.1, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ne
ChipsetQualcomm Snapdragon 400 MSM8926, CPU: 4×1,2 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor300 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:15 hodin
Dostupnostzáří 2015, ?
Diskuze ke článku
Jakub
Sú naozaj krásne. tie apple watch teraz oproti tymto vyzarajú ako nejaký krám z tržnice... A to fakt.. len si to porovnajte... a že apple ma super desing... na hodinkach určite nie.
Vojtěch Vincze
Vojtěch Vincze
Paráda. Jak tyto hodinky, tak TalkBand 2...
Petrees
Krásný kousek,jsem zvědavý na cenu.....
Alfréd
Fakt teda čumím! Jsou moc krásné!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze