Huawei údajně představí chytré hodinky na veletrhu MWC 2014

1

Čínský Huawei patří mezi přední světové výrobce a proto se od něj na blížícím se veletrhu v Barceloně hodně očekává. Kromě telefonů a také údajně dvou tabletů, bychom se dle nejnovějších spekulací měli dočkat také chytrých hodinek.

Huawei logo (správné!)

Barcelonský veletrh MWC 2014 se koná od 24. února do 27. února a chystají se na něj takřka všichni světoví výrobci. Chybět nebude ani čínský Huawei, který se dle deníku The Wall Street Journal chystá nasednout do vlaku s chytrými hodinkami. Prozatím však nejsou známé žádné specifikace a my se tak můžeme jen domnívat, zda půjde Huawei cestou cenově dostupnějších hodinek, nebo se přikloní k prémiovému zařízení.

Pakliže vás chytré hodinky nechávají chladnými, můžete se těšit i na další novinky od Huawei. Představit by se měly hned dva nové tablety, přičemž jedním z nich by měl být model MediaPad X1, který by se měl pochlubit sedmipalcovým FullHD displejem. Ke slovu se dostane také jeden nový telefon, o kterém ale opět nic nevíme. Nemělo by se však jednat o nástupce Ascendu P6.

Vše se dozvíme již v neděli 23. února odpoledne, kdy má Huawei naplánovanou svou tiskovou konferenci, na které budeme v Barceloně přítomni.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
pedes
Jsem zvědavý jak se s tím Huawei popasuje umí udělat zajímavé kousky.. Takové hodinky ve stylu P6 by mohly být super.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze