Huawei údajně chystá globální premiéru řady P40 navzdory americkým sankcím

7
Huawei údajně chystá globální premiéru řady P40 navzdory americkým sankcím
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Podle The Information dojde v příštím roce ke globálnímu představení řady Huawei P40, i pokud by telefony neměly mít přístup ke službám od Googlu
  • Preferovaným řešením současné situace je dohoda mezi USA a společností Huawei, respektive mezi USA a Čínou
  • Huawei usilovně pracuje na přidávání aplikací do Huawei Gallery, najdeme zde například již aplikaci Komerční banky

I přes veškeré problémy, které musí v současnosti Huawei řešit kvůli již několika měsícům trvajícím sankcím ze strany USA, se podle The Information v příštím roce dočkáme globálního představení řady Huawei P40, a to i v případě, pokud by nové telefony od Huawei stále neměly mít přístup ke službám od Googlu.

Takováto situace nastala již během premiéry současné vlajkové řady Mate 30, která byla představena v Mnichově, a to i přesto, že služby od Googlu v danou chvíli nepodporovala a stále k nim nemá přístup.

Komerční banka Huawei Gallery

Alternativa Obchodu Play od Huawei s názvem „Huawei Gallery“ se však postupně rozrůstá o další aplikace, přičemž jsme zde dnes objevili například i bankovní aplikaci Komerční banky, která shodou okolností před pár dny jako první banka v ČR přidala možnost autorizovat platby pomocí skenu obličeje. Do představení modelu P40 bychom tak v Huawei Gallery mohli najít spoustu alternativ pro důležité aplikace, které známe z Obchodu Play.

Ideálním a rovněž preferovaným řešením celé situace je však pochopitelně stále dohoda mezi americkou vládou prezidenta Donalda Trumpa a společností Huawei, potažmo Čínou, se kterou se USA nachází v politicko-ekonomické válce. Pokud se tak stane, můžeme se těšit na modely z řady P40, Mate 30 Pro a případně i ohebný Huawei Mate X) s podporou veškerých Google služeb a aplikací.

Diskuze ke článku
Jaroslav
Opravte si prosím ten Berlín :-))
Nina
Nejlepší nabídky pro muže! Krásné dívky na vás čekají v různých pozicích ---- http://www.2020.na.to
fryy
americká trumpéta tú vojno celkom isto nevyhrá. pokrok v číne je podstatne väčší, ako v usákove. je celkom možné, že za pár rokov príde čas, že huawei úplne opustí android. a to aj vtedy, keď už nebudú platiť žiadne sankcie.
Jemmiton
mobilen.uk celkom isto nevyhrá. po mobilen.uk celkom isto nevyhrá. po

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze