Huawei TalkBand B3: zakřivený fitness náramek se sluchátkem

2

Kromě nových smartphonů dnes Huawei představil také nástupce chytrého náramku TalkBand, nyní už ve své třetí verzi. Náramek je opět kombinací fitness trenéra a Bluetooth sluchátka, které lze z těla pásku snadno vyjmout. Pásky budou dostupné hned v několika variantách, ideální jak pro volnočasové aktivity, tak také pro sport.

Pamatujete si na Huawei TalkBand B2? Aby také ne, šlo a stále jde o jeden z nejzajímavějších fitness trenérů na trhu. Kombinuje totiž praktičnost fitness náramku a Bluetooth sluchátka, modul je totiž uchycen v těle řemínku. Modul šlo v případě potřeby jednoduše vycvaknout z kolébky a vložit jej do ucha jako jednoduchou „bondovku“. Tato kombinace se zřejmě osvědčila, Huawei si totiž na dnešní konferenci připravil nástupce tohoto zajímavého doplňku.

TIP: Recenze Huawei TalkBand B2 – Fitness náramek s překvapením

Huawei TalkBand B3

Nepřehlédněte:

Ten nese očekávatelné označení Huawei TalkBand B3 a opět jde o kombinaci fitness náramku a Bluetooth sluchátka. Huawei TalkBand B3 je kovový a má zakřivený dotykový PMOLED displej, který je krytý odolným sklem Gorilla Glass. Bude tak odolný proti škrábancům, což se při pohybových aktivitách jistě hodí. Rozlišení displeje činí 80 × 128 pixelů.

Náramek bude dostupný v několika variantách, které se budou lišit páskem. K dispozici bude kožený, kovový a také silikonový na sport, dělit se budou dle kategorií (Active, Classic a Elite). Pásky bude samozřejmě možné měnit dle příležitosti.

Huawei TalkBand B3
Huawei TalkBand B3

O energii se bude starat miniaturní baterie s kapacitou 91 mAh, ta by ovšem dle slov výrobce měla zajistit 3 až 4 denní používání, případně 5,5 hodiny hovoru. Uvidíme, jak tomu bude v praxi, každopádně už nyní víme, že takto malou baterii bude nutné nabíjet zhruba 1,5 hodiny. TalkBand B3 disponuje nízkoenergetickým Bluetooth 4.2, kterým se bude připojovat k vašemu smartphonu, nechybí také odolnost vůči prachu a vodě dle certifikace IP57. Náramek bude samozřejmě opět sledovat vaši pohybovou aktivitu, a to jak chůzi, tak také běh či spánkovou aktivitu.

Základní verze s páskem pro sport vyjde na 169 euro, varianta Classic vyjde na 199 euro a nejvyšší model Elite vyjde na 229 euro. U nás by to mohlo znamenat 4 600 Kč za základní verzi, 5 400 Kč za verzi Classic a 6 200 Kč za verzi Elite.

Technické parametry Huawei TalkBand B3

Kompletní specifikace
Konstrukce57,4 × 21,7 × 12,2 mm, 10,8 g, odolnost: IP57
Pásekkovový, vyměnitelný: ano (15 mm), zapínání: motýlová spona
DisplejPMOLED, 0,73" (128 × 80 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměť0 Bvnitřní paměť: 16 MB, paměťové karty: ne
Akumulátor91 mAh, nabíjení: micro USB, doba nabíjení: 1:30 hodin
DostupnostQ2 2016, ?

Zdroje: androidheadlines.com

Diskuze ke článku
pedes
Další generace známého a velice povedeného TalkBandu. Která generace vás oslovila nejvíc a proč?
Jan
Už se ta sranda naučila alespoň základní notifikace, kromě jména volajícího?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze