Vkusný a s GPS. Takový je nový fitness náramek Huawei Band 3 Pro

aktualizováno o fotografie a video z místa
Vkusný a s GPS. Takový je nový fitness náramek Huawei Band 3 Pro
  • Huawei představil v Londýně několik zajímavých novinek
  • Jednou z nich je fitness náramek Band 3 Pro
  • Ten nabídne elegantní design, dotykový AMOLED displej nebo třeba podporu GPS

Cvičíte rádi? Pak by vám neměl uniknout nový přírůstek do řady fitness trackerů, tentokrát od Huawei. Nový Band 3 Pro se chce stát elegantním pomocníkem při sportovních aktivitách všeho druhu, to vše navíc za velmi přijatelnou cenu.

Huawei Band 3 Pro – první pohled

Displej náramku Band 3 Pro není obrovský, úhlopříčka činí 0,95 palce, rozlišení 120 × 240 pixelů, dobrou čitelnost by měla zaručit technologie AMOLED. Displej je zaoblen tak, aby při nasazení displej kopíroval uživatelovo zápěstí.

Huawei Band 3 Pro

A co se skrývá uvnitř? GPS i senzor srdečního tepu. Fitness tracker je voděodolný až do 50 metrů, takže zvládne bez problému měřit i aktivitu v bazénu. Náramek se navíc stane prodlouženou rukou vašeho smartphonu, lze skrze něj například kontrolovat došlé notifikace, případně odmítnout hovor. Band 3 Pro poslouží i jako vzdálená spoušť fotoaparátu smartphonu. Reproduktor však chybí, hovory tedy ze zápěstí nevyřídíte. Ke komunikaci se smartphonem využijete technologii Bluetooth ve verzi 4.2 LE.

Menší obavu máme z výdrže baterie s kapacitou 100 mAh, navíc při sportovních aktivitách, kde využijete GPS. Společnost uvádí, že do 100 % by se baterie měla dobít během 1,5 hodiny.

Aby se Band 3 Pro hodil pro všechny, bez rozdílu pohlaví či věku, je novinka k dostání ve třech barevných variantách – v modré, černé a zlato-béžové, vždy s pryžovým páskem. Na závěr vám dlužíme informaci o ceně, která činí 99 euro, tedy něco málo přes 2,5 tisíce korun.

Diskuze ke článku
Lipo Popo
Ta cena, to je snad vtip!? Zlatý můl Huami amazfit bip za 1700kč.
vvgvgx
d\wbtew \fezfemvw wt ezwrueqwšzr ýušzr črtčtr čtčrtřčtračtTČ
Anonym
Po asi 7 dnech se sekl a prasknul mi displej. A to jsem s ním nijak nebouchla nebo něco ale také to může být moje chyba. Ale co mě štve je to že jsem ho měla poprvé ve vodě a hned se sekl. Funkce (workout) nejde vypnout nic nereaguje na dotyk

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze