Huawei příští týden zřejmě představí menší verzi modelu Mate 8

2

Ačkoliv jsou prázdniny v plném proudu, měli bychom se dočkat nových zařízení. Svou novinku má v příštím týdnu údajně představit čínský Huawei. Dle dostupných informací by mělo jít o menší model tabletofonu Mate 8.

Tajný přístroj odhalil sám výrobce formou pozvánky. Známé prozatím není finální označení a chystané novince se přezdívá Maimang 5. Jednat by se dle vše mělo o menší model šestipalcového Matu 8. Přesná velikost však doposud není známa. Dle sloganu na pozvánce se novinka bude snažit oslovit zejména mladší uživatele.

TIP! Recenze Huawei Mate 8 – Synonymum preciznosti

Huawei Maimang 5

Výbava by mohla spadat zhruba do střední třídy. Existovat mají dvě různé verze telefonu. V čem konkrétně se budou lišit v tuto chvíli nevíme. Jedna z verzí by však měla disponovat výkonným procesorem Snapdragon 652, 4GB operační pamětí a 64GB úložištěm, což jsou velice působivá čísla. Hovoří se také o 16megapixelovém fotoaparátu s optickou stabilizací a možností záznamu 4K videa. K představení velmi pravděpodobně dojde 14. července. Cena prozatím neznámého modelu se odhaduje na zhruba 9 000 Kč s daní.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Var-G
Tapeta vypadá jako ta z Galaxy S3 :D :D njn Chuawei Hujajej
pedes
Ke změně tapety stačí asi 3 doteky. Mimo to, Huawei nabízí celou řadu motivů, takže si můžete vybrat jaký vám vyhovuje, případně stáhnout z nepřeberné nabídky a přizpůsobit si vzhled jak chcete.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze