Huawei možná ukáže na veletrhu CES 2014 Ascend W3

7

Podle posledních zpráv by čínský Huawei mohl na nadcházejícím CES 2014 představit už třetí generaci svého smartphonu Ascend W3 s operačním systémem Windows Phone 8. Proti svému plastovému předchůdci Ascend W2 by se podle uniklých informací pochlubit ultratenkým hliníkovým tělem a o něco větším displejem.

Výrobce se údajně při navrhování Ascend W3 inspiroval designem androidových modelů Ascend D2 a Ascend P6. Displej novinky by měl mít úhlopříčku 4,5 palce, což je proti předchozí generaci nárůst o 0,2 palce. Jeho rozlišení však zatím obestírá tajemství, ale ale Ascend W3 by měl patřit k cenově dostupným zařízením, takže bychom neměli očekávat vyšší rozlišení než 720 × 1280 pixelů.

Mezi dalšími známými parametry je osmimegapixelový fotoaparát a podpora LTE sítí včetně WCDMA a CDMA2000 verze. Uvnitř telefonu poběží poslední verze Windows Phone 8 s aktualizací GDR3. Otázka ovšem je, kdy a za kolik se novinka bude nakonec prodávat. Vždyť předchozí Ascend W2 se do Evropy dostal teprve loni v listopadu.

Redakce mobilenet.cz nebude na veletrhu CES 2014 v Las Vegas chybět a že se čtenáři mohou těšit na zpravodajství přímo z místa.

Zdroje: phonearena.com, mobile.zol.com

Diskuze ke článku
fry
môže vyzerať dobre, ale aj tak by som dal asi prednosť nejakej lumií, pre zrejme vyššiu pridanú hodnotu. huawei ten mobil asi aplikáciami tak dobre nevybaví, ako nokia.
Shorty193
Zdravim redakciu....
Planujete robit recenziu G700? Planujem ho kupit a po pravde cakam len na vase zhrnutie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze