Huawei Honor 3 možná už příští týden. Jaký bude?

O dalším zástupci oblíbené řady Honor čínského výrobce Huawei jsou známé informace už od začátku července. Od té doby však již panuje takzvané „ticho po pěšině“. Až dodnes. Na internet totiž proniklo dokonce možné datum oficiálního představení, které není vůbec vzdálené.

K oficiálnímu představení by mělo dojít ještě tento měsíc, konkrétně již příští středu, 28. srpna. Tisková konference se bude konat v čínském hlavním městě Pekingu a její součástí by mimo uvedení samotného nového telefonu Honor 3 mělo být také odhalení vlastní verze Apple TV, pod velmi originálním názvem Huawei TV Box.

Huawei logo (správné!)

Co se týče výbavy, se kterou model Honor 3 přijde, mělo by se opět jednat o vyšší střední třídu. Nabídne displej s úhlopříčkou 4,7 palce, což je nárůst o dvě desetiny palce oproti předchůdci Honor 2. Rozlišení displeje zůstane stejné, a můžeme se tak těšit opět na HD Ready displej, tedy 1280×720 pixelů.

Čerstvá špionážní fotografie ukazuje zadní kryt připravovaného Huawei Honor 3

O výpočetní výkon se postará u Huawei již tradičně tovární chipset, konkrétně model K3V2E, který v sobě obsahuje procesor o čtyřech jádrech s taktem 1,5 GHz. Přítomno bude také 2 GB RAM a překvapivě pouze 8 GB vnitřní paměti s tím, že zatím není známo, jestli výrobce implementuje slot na paměťové karty. Zadní strana by měla obsahovat fotoaparát s rozlišením 13 Mpx. Energii dodá 2230 mAh akumulátor, což je zase o kousek více, než v případě předchůdce.

Tip: přečtěte si také článek - Huawei MediaPad 7 Youth: sedm palců, se kterými si zavoláte

Jako operační systém Huawei podle všeho zvolí Android 4.2.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou Emotion UI 1.6. Zajímavostí by také mělo být provedení samotného šasi, které bude nejen z velké části kovové, ale také by mělo skýtat takzvanou trojitou odolnost. Nevíme přesně, o co se jedná, ovšem pravděpodobně půjde o odolnost proti vodě, prachu a lehčím pádům.

Zdroje: gsminsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Filip Hoang
Filip Hoang
Ano, ten procesor je opravdu žrout... Nechápu, že ještě nepřešli alespoň na novější technologie... Ale konstrukce na střední třídu vypadá úžasně.
A s tím krámem. Huawei opravdu krámy nemá, je to firma, která velmi roste a nabízí vcvelku kvalitní výrobky... Stačí se podívat např. na Huawei Honor 2...
Alexej
Jen aby z toho Huaweie nebyl HOROR. ;-)
Pavel Gajdoš
Pavel Gajdoš
Naposledy upraveno: 24. 8. 2013 13:50
Pěkný článek.
Formánek
Další krám co sem tahaj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze