Huawei Ascend Mate 2: díváme se na první fotografie sklíčka displeje?

1

Huawei Ascend Mate zaujal obrovským, 6,1palcovým displejem s HD rozlišením. Nyní unikají fotografie potencionálního nástupce. Co bude jinak, a kam až Huawei posune velikost displeje? Nabídne novinka FullHD? Oficiálního představení bychom se mohli dočkat již na konci tohoto měsíce.

Ze srovnání lze jasně vypozorovat, že displej se ještě nepatrně zvětší. Už tak velkých 6,1 palců povyroste na zatím neznámou úhlopříčku. Rozdíl však bude pouze minimální. Přední strana nově lépe využívá prostor pod a nad displejem, rámeček je opět minimální a půdorys tak trochu vypadá jako LG Optimus G2 a nebo Samsung Galaxy S4.

Díváme se na krycí sklo nového Huawei Ascend Mate 2?

Co se týče rozlišení, předchozí generace měla HD displej, u nové generace se počítá s FullHD displejem, přece jen, pro takto obrovský displej je FullHD vhodné. Co se týče specifikací, nemáme téměř žádné informace. Spekuluje se, že Huawei zasadí do své novinky opět vlastní procesor, stejně jako v případě první verze. Na další informace si musíme počkat.

Zdroje: nowhereelse.fr

Diskuze ke článku
Pedes
FullHD ude si pěkné, je otázka na kolik vyroste, protože už tak je 6,1 docela slušná plocha., Každopádně zásadní výhoda oproti tabletům (krom volání atd.) je tený rámeček.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze