Huawei do telefonů implementuje francouzský vyhledávač ctící soukromí uživatelů

8
Huawei do telefonů implementuje francouzský vyhledávač ctící soukromí uživatelů
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Qwant uživatelům nabídne výsledky vyhledávání upravené na míru i inteligentní rozpoznávání kontextu
  • Vyhledávání přes Qwant je podřízeno směrnici GDPR

Huawei, který nedávno představil zbrusu novou modelovou řadu P40, v současnosti navazuje strategická partnerství, která by mu měla pomoci překonat problematickou absenci GMS. Jedním z takových je i zahájení spolupráce s francouzským vyhledávačem Qwant, jak bylo uvedeno na oficiálním Twitteru.

Modely Huawei P40, P40 Pro a P40 Pro+ distribuované ve Francii, Itálii a Německu budou mít software od Qwant předinstalovaný, všichni ostatní uživatelé si budou moci aplikaci stáhnout z virtuálního obchodu Huawei AppGallery.

Qwant uživatelům nabídne výsledky vyhledávání upravené na míru, inteligentní rozpoznávání kontextu a zajímavá doporučení. Vyhledávání Qwant je podřízeno směrnici GDPR, takže se chlubí vysokým důrazem na bezpečné zacházení s daty uživatelů.

Diskuze ke článku
Michal
Ty vado, ty sankce jim dávají zabrat, ti musí dělat krkolomnosti, aby aspoň něco prodali mimo Čínu.
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Úžasné, až obdivu hodné.
Hih.
Vlados
Takže: vyhledávání upravené na míru... přeloženo: sesbírá vaše data stejně jako ostatní (MS, G) ale výsledky budou .. odpovídající menší společnosti.
dan
jednoho dne to Huawei bude muset mimo čínu zabalit. tyhle snahy nikam nepovedou a musí je stát obrovskou energii. mimo čínu prostě Huawei prozatím skončil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze