Huawei Ascend W2: specifikace odhaleny

6

Po dlouhých měsících spekulací o dalším smartphonu s Windows Phone 8 od Huawei se model Ascend W2 objevil na veletrhu Mobile Asia Expo, který tento týden probíhá v čínském Šanghaji. Kromě živých snímků se podařilo zachytit i popisek s jeho specifikacemi.

Huawei Ascend W2 má rozměry 134 x 66,7 x 9,9 milimetrů o jeho hmotnosti však uniklé specifikace mlčí. K dispozici by měl být podobně jako Nokie v pestrých barvách. Modrá varianta unikla již dříve. Tentokrát se jej podařilo vyfotografovat v červené a žluté verzi. Obě mu sluší a zaujmou zejména mladší zákazníky.

Telefon nabídne 4,3" WVGA displej (800x480 pixelů), dvoujádrový procesor taktovaný 1,4 GHz a 512 MB RAM. Co však potěší nejvíc, je interní paměť 8 GB, což je dvojnásobek proti Ascend W1. Huawei si vzal k srdci stížnosti uživatelů na nedostatek vnitřní paměti u modelu W1. Na ostatní specifikace, stejně jako na dostupnost a cenu si budeme však počkat až na oficiální představení.

Tip: Huawei Ascend W2 s WP8 na dalších fotografiích (aktualizováno)

Už nyní je však jasně vidět, že svými specifikace míří Huawei Ascend W2 do střední třídy. Samotné Huawei ho označuje jako "první levný smartphone s WP8." Mohl by se tak stát zajímavou alternativou proti Lumii 520 a Lumii 620 od Nokie.

Zdroje: pocketnow.com, wpcentral.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
R1S0
na to,ze to ma 4.3displej je to obrovsky telefon.... a ten pomer procesor/ram je tiez trosku cuny,ako keby taktom sledovali slogan viac mgh,viac adiadis....
pedes
Huawei W2 vypadá hezky, mohl by pomoct rozhýbat stojaté vody WP, hlavě že přidali na paměti.
dan
skoda ze chyba blesk
Proto7
Velmi by ma zaujimalo kolko sa usetri tou LED DIODOU. Mozno tak 1-2USD. Na co taketo mobily ? Kludne stacili aj 4 palce displej, 1Gb ram ( tize mono vydaj 5USD navyse ) a HLAVNE to LED svetlo. Ved telefony bez LED diody to si pamatam naposledy 10r.dozadu. Nerozumiem premyslaniu vyrobcov. Bud spravim poriadnu strednu triedu za co najnizsiu cenu aby som prerobil alebo radsej nerobim NIC ako taketo "paskvily " ktorym vzdy nieco zasadne chyba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze