Huawei Ascend W2 bude nejspíš první odolný Windows Phone

3

O dlouho očekávaném, novém členu mladé, doposud pouze jednočlenné rodinky smartphonů s operačním systémem Windows Phone od Huawei, modelu Ascend W2 již na mobilenetu píšeme několik měsíců. Nyní se zdá, že se oficiální představení už opravdu blíží.

Jak jsme už psali v našich starších článcích, nový Huawei Ascend W2 s Windows Phone 8 by měl být s profilem pouhých 7,7 milimetru opravdu hodně štíhlým přístrojem. Titul nejtenčího smartphonu mu však vyfoukl teprve před několika dny čerstvě zveřejněný model Ascend P6. O jeho přesné „tloušťce“ a také veškeré další výbavě se můžete dočíst v podrobném preview kolegy Michala Pavlíčka.

Dříve uniklé snímky připravovaného odolného smartphonu s Windows Phone 8

TIP! Huawei Ascend W2 s WP8 na dalších fotografiích (aktualizováno)

Zpět ale k připravovanému modelu Ascend W2. Jeho živé i uniklé oficiální fotografie jste již u nás mohli vidět několikrát, takže podoba naše věrné čtenáře příliš nepřekvapí. Ovšem nikdo asi nečekal, co se z utajovaného mobilu nakonec může vyklubat. Bude se totiž u Huawei celkem nezvykle jednat o voděodolný přístroj. Alespoň tomu napovídá rozmazaná fotografie telefonu padajícího vodou, zveřejněná na facebookovém profilu italské pobočky Huawei s podtitulkem: „Červen 2013: Jak říkalo mnoho pověstí, nový atraktivní design brzy obohatí naši sbírku smartphonů“. Oficiální představení je tedy, zdá se, doslova za dveřmi.

Na závěr ještě doplňme, že novinka přijde s docela slušnou výbavou, která nebude ochuzena o nic od výkonného dvoujádrového procesoru, přes 4,3palcový HD IPS displej až po 8Mpx fotoaparát a vysokokapacitní baterii s 2800 mAh.

Diskuze ke článku
kotlik
Moc pěkný mobil.
AlliCZ
Snad bude voděodolný. pokud ano tak jasná volba, ale taky bude záležet na ceně.....
Hugo
No první bude, keterý je odolný hned od výroby, ale již jde koupit zadní kryt na nokii lumia 620, který zajišťuje IP45. Takže je to částečné prvenství... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze