Huawei Ascend W2 s WP8 na dalších fotografiích (aktualizováno)

Čínské Huawei se prozatím zasadilo jen o jediný model s operačním systémem Windows Phone 8. Nyní se však zdá, že o dlouho spekulovaném Ascendu W2 již brzy uslyšíme více.

Nová fotografie - aktualizováno 4. 6. 2013

Představení nového Huawei je zřejmě za dveřmi, kanál evleaks totiž vypustil další render zařízení, tentokrát v žluté a červené barvě. Je vidět, že stejnou barvou, jako tělo telefonu, jsou podsvětlena také funkční tlačítka pod displejem. Na podrobnější informace a specifikace si budeme muset ještě počkat.

Huawei Ascend W2 - nové rendery

Původní informace z 30. 5. 2013

Známý Twitter účet Evleaks dal o sobě znovu vědět a vypustil fotografii, která údajně Huawei Ascend W2 zachycuje. Velmi pravděpodobně by mohlo jít o oficiální fotografii. Můžeme vidět, že se výrobce rozhodl pro zaoblené hrany, což je oproti nižšímu modelu Ascend W1 změna. Již z dřívějších spekulací víme, že by například tloušťka telefonu měla být pouze 7,7 milimetrů.

Huawei Ascend W2

V další výbavě by měl figurovat 4,5palcový HD displej se zvýšenou citlivostí. Zde by Huawei rád chtěl konkurovat Lumii 920 od Nokie. Dále víme o 1 GB RAM, 16 GB interních pamětí a 8megapixelovém fotoaparátu. Velmi nadějně vypadá baterie. Ta by i přes tenké tělo měla nabídnout kapacitu 2800 mAh, což by mohlo zaručit nadprůměrnou výdrž. Startovací cena by měla činit 515 dolarů, což je zhruba 10 500 Kč.

Zdroje: wmpoweruser.com, twitter.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Peete
Mám W1 jako vedlejší telefon a nemá chybu a to i ta paměť se dá přežít, hry a hudbu mám na Xperii SV a Lumie už mě nebaví, a kecy že je nej kvůli podpoře SW a bonusům jsou pro fanatiky s Nokií. Telefony s WP8 jsou výborné a netýká se to jen Nokie. W2 si určitě pořídím, páč vím dočeho půjdu ;-)
fero
Ta cena nic moc. Ale ta baterka je moc pěkná, snad bude mít Nokie podobnou někdy.
Jojo
No o podpore pamatovych kariet ani zmienka, akoby nestacilo, ze chyba aj moznost instalacii na pamatovku. A tento model chysta Huawei hadam 10 mesiacov, od zaciatku spekulacii o W1 sa zmienoval aj tento mobil, mal tu davno byt a mal konkurovat ak nie L920, tak urcite L820, 8X, pripadne Ativu S. Skoda, dakujem neprosim.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze