HTC Wildfire E2 by se mělo brzy představit. V Rusku se již prodává

aktualizováno
HTC Wildfire E2 by se mělo brzy představit. V Rusku se již prodává
Fotografie: citilink.ru
  • Novinka bude osazena procesorem Helio P22 a 4GB operační pamětí
  • Dojde na téměř 6,3palcový HD+ displej
  • Android 10 bude možné zabezpečit otiskem prstu

Aktualizováno 10. 8. 2020

HTC by mělo brzy představit nový cenově dostupný model Wildfire E2, avšak ještě předtím se telefon objevil v ruském obchodě citilink.ru, který tak odhalil definitivní podobu a také pilíře výbavy. Telefon bude disponovat 6,27palcovým HD+ displejem a procesor Helio P22 od MediaTeku doplní 4GB RAM. Bude vybaven 64GB interní pamětí a nejnovějším Androidem 10. Na zadní straně můžeme vidět duální fotoaparát. Hlavní 16megapixelový snímač doplní 2megapixelová kamerka pro práci s hloubkou ostrosti. Přední fotoaparát si vystačí s 8 megapixely. Spolehnout se budete moci na čtečku otisků prstů na zadní straně. Do těle o velikosti 158,4 × 75,9 × 8,95 mm výrobce dostal baterii s kapacitou 4 000 mAh. Cena se na ruském trhu pohybuje v přepočtu kolem 3 tisíc korun s daní.

HTC Wildfire E2

Původní informace z 16. 7. 2020

O HTC nebylo dlouho slyšet, ale před několika týdny se výrobce vytasil s dvěma novinkami, například zajímavým U20 5G. Dnes se skrze pricebaba.com dozvídáme o dalším chystaném telefonu – Wildfire E2.

HTC Wildfire E2

Řada Wildfire byla vždy vyčleněna pro základní telefony a na této skutečnosti se nic nemění. Wildfire E2 bude disponovat 6,2palcovým displejem s kapkovitým výřezem v horní části a pouze HD+ rozlišením. Osazen má být procesorem Helio P22 a 4GB operační pamětí. Slušné bude 64GB úložiště. Samozřejmostí bude nejnovější Android 10, který snadno zabezpečíte otiskem prstu, samotná čtečka bude na zádech telefonu. Více informací v tuto chvíli není známo.