HTC Desire 20 Pro s mnoha fotoaparáty pózuje na první fotografii

3× aktualizováno
HTC Desire 20 Pro s mnoha fotoaparáty pózuje na první fotografii
Fotografie: Abhishek Yadav
  • Telefon by měl mít velký displej s průstřelem v levém horním rohu
  • Čtečka otisků prstů najde své místo na zadní straně

Aktualizováno 11. 6. 2020

Evan Blass zveřejnil vůbec první fotografii chystaného Desire 20 Pro od HTC. Telefon na fotografii odpovídá dříve uniklým náčrtům. K představení dojde již v úterý.

HTC Desire 20 Pro

Aktualizováno 9. 6. 2020

HTC na svých oficiálních stránkách láká na očekávaný model Desire 20 Pro. Můžeme vidět obrys telefonu, na kterém lze snadno rozpoznat průstřel v levém rohu displeje či vcelku masivní modul zadního fotoaparátu. Podstatné je, že výrobce oznámil datum představení. Premiéra proběhne přesně za týden, tedy 16. června.

HTC Desire 20 Pro

Aktualizováno 5. 6. 2020

Chystaný Android 10, který má obdržet Snapdragon 665 a 6 GB operační paměti, se podle mysmartprice.com stane prvním představeným telefonem tchajwanského výrobce, který dorazí s operačním systémem Android 10. Mezi další výbavou najdeme 6,5" displej s rozlišením 1 080 × 2 340 pixelů s průstřelem v levém horním rohu.

Původní informace z 4. 6. 2020

Dobu největší slávy má HTC dávno za sebou. Značka se však stále z mobilního segmentu nestáhla a zřejmě i letos dorazí několik novinek, byť zřejmě opět jen na vybrané trhy. Abhishek Yadav na svém Twitteru zveřejnil sérii fotografií, které zachycují přípravu modelu Desire 20 Pro, který prošel certifikací NCC a například i benchmarkem Geekbench.


Ve výbavě telefonu by se měl objevit neznámý typ procesoru Snapdragon a 6GB operační paměť. Displej bude tradičně velký a s malým průstřelem v levém rohu pro čelní fotoaparát. Na zadní straně by dle nákresu výše měly být tři fotoaparáty a například i čtečka otisků prstů. S ohledem na název telefonu lze předpokládat, že kromě HTC Desire 20 Pro se dočkáme i varianty bez přídomku Pro. Termín případného představení prozatím není znám.

Diskuze ke článku
St
Jsem zvědavý co z toho nakonec vyleze. Na jedné straně HTC fandím, že žije, že se snaží přijít s novým telefonem. Na druhé straně se bojím, že to bude něco co v Číně bude stát 100 USD, a oni za to budou chtít minimálně 200 €.
Docela by mě zajímalo na základě čeho firmy jako Sony, LG či HTC stanovují ceny svých výrobků. Zdali jejich marketéři se jdou podívat do světa za kolik se dnes prodávají telefony a co všechno umí.
Anonym
Já bejt na místě HTC tak bych netroškařil, a rovnou to střelil za 30 - čtečka na zádech, beztak MTK a 6 giga RAM, to je v roce 2020 terno!
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Tak aspoň za 20 - 25k! A v recenzích pojmy jako ''sebevědomá cenovka''!
Jméno .
Samotné rozhodování o ceně při tvorbě marketingové strategie je jedním z klíčových procesů. Je velice důležité správně odhadnout reakce zákazníků na různé výše ceny určitého zboží. Přitom musíme brát v úvahu i výrobní náklady, náklady na distribuci náklady na vývoj nových technologií a marketingovou komunikaci, ale i různá omezení, například legislativní, etická, či konkurenční. Ceny letošních modelů mobilů jsou nastaveny podle kupní síly obyvatel v celosvětovém měřítku. Pro západní obyvatelé kteří mají 3x vyšší plat je 30 tis za mobil pakatel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze