HTC Sensation dostává první aktualizaci skrze OTA

2

HTC Sensation, žhavé želízko v ohni výrobce HTC pro letošní rok, dostane v nejbližších dnech aktualizaci. Bohužel nepřináší odemčený bootloader ani jiné velké změny. Drobné změny se týkají pouze odstranění bugů, optimalizace samotného zařízení nebo mírné zlepšení výdrže baterie.

HTC Sensation - oficiální fotografie

HTC Sensation patří v letošním roce 2011 mezi top modely výrobce tchaiwanského výrobce HTC. Nabídne rozměrný dotykový displej 4,3" Super LCD s velmi jemným rozlišením qHD 960 x 540 bodů. Vysoko nastavená laťka pokračuje přítomností dvoujádrového procesoru Qualcomm architektury Snapdragon MSM8260 s taktem 1,2 GHz. Operační paměť RAM se zastavila na hodnotě 768 MB. Operační systém představuje Android 2.3.3 Gingerbread. Zadní strana nabízí optiku 8 Mpx fotoaparátu s autofocusem, videokamera zvládne pořizovat nahrávky v rozlišení Full HD. Novinka je osazena baterií Li-ion s kapacitou 1 520 mAh.

HTC Sensation - živé snímky

Nyní k očekávané aktualizaci. Výrobce se již před nějakým tím měsícem nechal slyšet, že v brzké budoucnosti se dočkáme aktualizace, která přinese odemčení bootloaderu. První aktualizace, která bude v těchto dnech uvolňována v Evropě, je dostupná pouze prostřednictvím samotného telefonu skrze technologie OTA. Samotný balíček je "velký" pouze 27 MB. Bohužel první aktualizace jaksi zaostává za očekáváním. Nepřináší nic převratného ani podstatného. Odemčení bootloaderu se nekoná. Výrobce neuveřejnil oficiální changelog, podle prvních poznatků uživatelé hlásí zlepšení výkonu, odstranění bugů nebo drobné zlepšení výdrže. Aktualizace nepřináší ani vyšší verzi Androidu 2.3.4. Pro stažení aktualizace doporučujeme být v blízkosti Wi-Fi bezdrátové sítě, případně mít neomezený datový paušál.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Michal
I my , co máme galaxy s II jsme včera dostali nový firmware, ale nejspíš jde taky jen o drobnosti.
miras
A kde ho sezenu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze