HTC One X obdrželo novou aktualizaci: zlepšuje výkon a stabilitu

32

Nová aktualizace nese označení 3.14.401.31 a je distribuována skrze OTA. Velikost balíčku je 15 MB. Zlepšuje výkon zařízení, citlivost Wi-Fi sítě, aktualizovány byly ovladače fotoaparátu a měla by se zlepšit i výdrž baterie. První aktualizace s Androidem Jelly Bean totiž přinesla i rychlejší vybíjení baterie.

HTC One X - oficiální fotografie

Recenze HTC One X – Velkolepá jednička

Informace ohledně aktualizace se značně rozcházejí. Někteří uživatelé hlásí, že byl odstraněn nazelenalý flek vyskytující se na pořízených snímcích z fotoaparátu, další naopak zaregistrovali zlepšení citlivosti Wi-Fi. Já osobně jsem na testovací telefonu v redakci pocítil vyšší rychlost a svižnost napříč celým prostředím. Už s aktualizací Jelly Bean výrazně vzrostla rychlost i odezva systému, což ostatně dokládají i testy níže, které názorně ukazují výrazný výkonnostní rozdíl.

CF-Bench, Linpack single a double, Quadrant, SmartBench 2012 a AnTuTu
Verze Androidu CF-Bench Linpack Single/Multi Quadrant SmartBench 2012 AnTuTu
4.0 Ice Cream Sandwich 13 217 51,63 / 127,1 4 692 4 782 / 2 665
4.1.1 Jelly Bean 13 032 53,16 / 131,56 6 887 4 474 / 2 310 14 859

Aktualizace měla údajně přinést i zlepšení pohotovostní výdrže, mnou naměřené hodnoty jsou ale stejné a beze změny. Výdrž je stále průměrná, až podprůměrná. Provedli jsme i testy v benchmark programech, kde jsou hodnoty o něco lepší. Verze Androidu 4.1.1 zůstala zachována.

Po nové aktualizaci snímky vykazují o něco méně šumu, technická kvalita je velmi slušná

Jak hodnotíte přínos nové aktualizace vy čtenáři? Zaregistrovali jste nějaká zlepšení, naopak vyskytly se i nové nedostatky, či problémy? Podělte se s námi i ostatními čtenáři v diskuzi níže pod článkem.

Diskuze ke článku
MJ Šmejdik
Mám dotaz je to vybíjení tak markantní ? Mám pořád ISC a nějak mám strach aktualizovat na Jelly Beam právě kvůli té baterce a taky mám strach jak se změní prostředí na ploše a taky hraji Shadowgun deadzone a docela to šlape takže mam obavy že to bude horší .. Může mi někdo říct jak velké změny to jsou a jestli je to lepší nebo o hodně lepší nebo spíš horší .. A nebo taky stejné a pak teda nevidím smysl aktualizovat , poradí mi někdo ? děkuji
Vlastimil
Já to aktualizoval 24.12.2012 a nepozoruji skoro žádný rozdíl. Od aktualizace na JB se mi zdá že se baterie vybíjí nějak rychleji. Dnes jsem jel ve vlaku a do telefonu jsem čuměl 5 hodin. Vyřídil jsem dva hovory, poslouchal hudbu cca 4 hodiny, JAS na 40% a cca 15min internet. Měl jsem zapnutý úsporný režim. Telefon kleknul po 6 hodinách :)
Adam
Vydrz muzu potvrdit,ze je horsi a o dost vydrzel jsem den a pul nekdy i dva a po jelly bean nedam skoro ani jeden den a to mam skoro porad aktivni ten usporny rezim. Radeji bych neaktualizoval. Pockej az to vychytaji.
Vlastimil
MJ Šmejdik
Vše jede líp. Hlavně je vše plynulejší ,lepší výkon a přibili i nové funkce. Toto vše hodnotím pozitivně ,ale jedinou výhradu mám k baterii kde se mi zdá že se vybíjí rychleji. Když hraji hru třeba teď nové NFS MW tak co minuta to procento baterie jde dolu a to se mi zdá že u ICS nedělalo (nevím).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze