HTC One X nově jen ve verzi s pamětí 16 GB

12

V tichosti z trhu pomalu mizí HTC One X ve 32 GB variantě. Výrobce se jej rozhodl nahradit verzí s interní pamětí pouhých 16 GB. Další změny ale bohužel nečkejte.

HTC One X ve 32 GB variantě již brzy nebude možné koupit

V dnešní době se klade velký důraz na kapacitu interního úložiště, o jehož prostor bojují HD hry, HD filmy a spousta fotografií ve vysokém rozlišení. Letošní trend však v některých modelech odstřihl podporu paměťových karet a uživatelé se například právě v HTC One X museli spoléhat na interní paměť. Ta se naštěstí zastavila na hodnotě 32 GB, reálně okolo 26 GB, což většině bohatě dostačovalo. Změna přichází až nyní a bohužel jde o změnu k horšímu. Současná varianta modelu One X s 32 GB pamětí totiž končí a po vyprodání ji nebude možné zakoupit. Nahradí jej One X s 16 GB pamětí. Ovšem reálně počítejte se zhruba 12 GB a to je bez slotu pro paměťové karty na špičkový telefon už opravdu málo.

Čtete: Unikají specifikace připravovaného HTC One X +

Tuto nemilou informaci nám potvrdil i oficiální HTC shop. Zároveň víme, že One X 16 GB nebude vůbec levnější. Cena tedy zůstane zachována, což asi nikoho netěší. Přeci jen ale máme možný důvod, který k tomuto kroku HTC vedl. Zřejmě se chystá příchod vylepšené verze One X+, která bude potřebovat původní One X odsunout z pozice vlajkové lodi.

Diskuze ke článku
JHZ
JEN TAK DÁL CESTOU DO PEKEL ZA NOKIÍ. NEMAJÍ SLOT NA PAMĚŤOVÉ KARTY A JEŠTĚ TOHLE... SMĚŠNÉ!
Lukas
Zbohem HTC, budes mi chybet, ale nastesti je tady Samsung, ktery misroSD karty ma.
Vlastimil
Uf aspoň že jsem teď koupil One X s 32GB. Škoda že není varianta s 64GB ,ale i tak 32GB dostačuje zatím v pohodě :) Telefon je to fakt super.
Tony
Zaujímavé sú niektoré názory :D Prečo taký Galaxy Nexus sa dobre predáva, i keď má iba 16GB pamäť, iPhone tiež(ja viem, že sa dá kúpiť aj väčšia ale najviac sa predáva 16GB)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze