HTC One V živě z Barcelony: návrat bradaté legendy

Kromě dobře vybavených modelů One X a One S se HTC zaměřilo i na nižší střední třídu, kam bude zapadat novinka One V. Z designu je zřejmá a jasná návaznost na dřívější model HTC. Poznáte který?

Při pohled na nové HTC One V z profilu vám okamžitě vyvstane na mysl jméno Legend, tedy telefon, který přišel jako první s takto netypicky zahnutou "bradou". HTC na tento svůj známý telefon po čase navazuje a poměrně se mu to daří. Z telefonu jsme měli dobrý pocit a zpracování bylo příkladné. Výbava je vzhledem nižší ceně horší, než u One X a One S, ale stále velmi dobrá. Zaujme velká baterie a parametrově výborný fotoaparát. Stejně jako u Legendu lze kryt brady pod displejem sejmout a vložit zde microSD kartu.

Bohužel však všechny modely One V v Barceloně nebyly funkční a my jsme se tedy mohli podívat pouze na hardware. Prostředí Sense 4.0 na menším displeji a slabším procesoru zřejmě nebylo odladěno natolik, aby jej HTC chtělo prezentovat.

Čtěte také: preview HTC One V

Jaký máte dojem z HTC One V? Líbí se vám design, odkazující na model Legend?

Fotogalerie HTC One V z MWC Barcelona

Diskuze ke článku
Míraa
Z těhle konstrukcí podobných Desire HD mi leze mráz po zádech, pomyslím si na používání GPS. Existuje nějaké HTC které má podobně citlivou GPS jako HTC HD2, které se bez problému chytne snad i v přízemí dvoupatrového rodinného domu?
kawkoun
mám HTC Rhyme a take nemám žádný problém s GPS signálem
honza
Jak je to s velikostí RAM? Bude dostatek i s prostředím sense?
majklson
V článku máte chybu. S "bradou" nepřišel jako první HTC Legend, ale HTC Hero - předchůdce modelu Legend, tedy alespoň jako první ze stáje HTC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze