HTC One Max a modrý One se začínají prodávat v ČR

3

Čekatelé na zahájení prodeje prvního tabletofonu v historii HTC se konečně dočkali. Počínaje dneškem je dostupný v České republice. Kromě něj si na své přijdou i ti, kteří se těšili na modrou barevnou variantu modelu One, která rovněž konečně dorazila na sklady tuzemských obchodů.

Pokud řekneme, že nový One Max je prakticky jen zvětšený model HTC One, nelze proti tomu nic zásadního namítat. Rozdíly vyjma logicky větších rozměrů, hmotnosti a kapacity baterie ve prospěch většího modelu lze opravdu spočítat na prstech jedné ruky.

Oba telefony shodně disponují čipsetem Snapdragon 600, displejem se stejnou technologií Super LCD 3, pamětí RAM se stejnou kapacitou 2GB či totožným Ultrapixelovým fotoaparátem. Model One Max má navíc snad jen na své zadní straně čtečku otisků prstů, se kterou se dá po vzoru iPhonu 5S odemykat.

HTC One Max - fotografie z recenze

TIP! HTC One dostane Android 4.4 KitKat do 90 dnů

Na prodej nového HTC One Max bude mít kromě značkové prodejny HTC v Praze v ulici Na Poříčí 4,exkluzivitu známý e-shop Alza.cz, a to dokonce až do 31. prosince. K dispozici by měly být obě paměťové verze, tedy 16GB a 32GB. Tisková zpráva českého HTC nezmiňuje, jak budou oba modely cenově odstupňované. Pouze uvádí cenu 17 999 korun. Případní zájemci si tedy musejí počkat až do té doby, než se One Max na Alze objeví (v době psaní článku doposud telefon nebyl v obchodě vidět). Více informací ohledně modelu One Max najdete v našem katalogu. Pokud raději preferujete pořádný test, stačí si přečíst podrobnou recenzi.

HTC One

Kromě uvedení modelu One Max si pro nás české HTC přichystalo ještě jednu novinku. Tentokrát se nejedná o nový telefon, nýbrž jen o novou barevnou variantu. Model One se u nás doposud prodával v černé, stříbrné a červené verzi. Pro kompletnost této sestavy doposud chyběly dvě ještě vyráběné varianty, a to zlatá a modrá. Zatímco tu prve jmenovanou na pultech našich obchodů vzhledem k její ceně asi jen tak neuvidíme, modré HTC One se začíná prodávat právě dnes. Oficiální cena zůstává nezměněna – 15 999 Kč včetně DPH.

Technické parametry HTC One

Kompletní specifikace
Konstrukce137,4 × 68,2 × 9,3 mm, 143 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD 3, 4,7" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4 Mpx (2 688 × 1 520), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 100 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostbřezen 2013,

Zdroje: TZ HTC

Diskuze ke článku
Htc
At už to Htc zkrachuje to jsou fakt křeče .
sony
Majek ty se nemusíš ani předklánět bleješ pořád z toho hliníku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze