HTC One dostane Android 4.4 KitKat do 90 dnů

6

HTC se rozhodlo, že bude své nejnovější přístroje příkladně podporovat a proto jsme se pár hodin po představení nového Androidu 4.4 KitKat dočkali vyjádření na adresu modelů One a jejich aktualizace.

Letošní vlajkový model, HTC One, je samozřejmě středem pozornosti. Startoval s Androidem 4.1 a je to sotva pár dní, co jste mohli stahovat Android 4.3 Jelly Bean. Jenže čas nezastavíme a Google se vytasil s další verzí svého operačního systému. Ta nese označení 4.4 KitKat a všechny novinky jsme vám představili v dřívějším článku. Dle vyjádření prezidenta HTC pro Severní Ameriku by se měly všechny letošní modely One dočkat Androidu 4.4 spolu se Sense 5.5 nejpozději do 90 dnů. Mluvil sice o Severní Americe, nicméně lze předpokládat, že HTC připraví globální start aktualizací, jako tomu bylo u verze 4.3.

TIP! Android 4.4 Kitkat představen: kompletní přehled novinek

HTC One

Ještě dříve se aktualizace dle očekávání dostane na HTC One Google Edition, kde by si ji uživatelé měli moci stáhnout už do 15 dnů. HTC nezapomene ani na další modely z nejvyšší řady. Na mysli máme samozřejmě One mini a One max. V jejich případě se s aktualizací rovněž počítá a měla by dorazit s jistým zpožděním oproti základnímu modelu One. Můžeme ji tedy pro tyto dva modely očekávat v prvním čtvrtletí roku 2014.

Zdroje: news.cnet.com

Diskuze ke článku
Daxter
"Dle vyjádření prezidenta HTC pro Severní Ameriku by se měli všechny modely One dočkat Androidu 4.4 spolu se Sense 5.5 nejpozději do 90 dnů" to znamená že i HTC One V dostane android 4.4 ?
vlado
Tesim sa...
cdnmijnmicfj
konečně jeden výrobce který se stará o zákazníky
Tamarev
Ať hlavně odstraní tu růžovo-modrou při nočních foto.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze