HTC má problém, nedokáže údajně vyrobit dostatek HTC One

32

HTC One patří aktuálně mezi nejsledovanější zařízení v mobilním průmyslu. Pro tchajwanského výrobce je jeho úspěch opravdu hodně důležitý, jelikož se již delší dobu potýká se závažným poklesem tržeb. Proto se až zdráháme uvěřit zprávám o zpoždění distribuce na světové trhy, které přicházejí ze zahraničí.

HTC se podle zdrojů přímo zevnitř firmy potýká s nedostatkem důležitého komponentu, konkrétně modulu fotoaparátu. To je přitom jeden z největších taháků modelu One, jelikož láká na tzv. UltraPixely. Zahájení prodeje HTC One je naplánováno na příští týden. První várky snad k uživatelům dorazí, jelikož by výrobce teoreticky měl mít na skladech připraven určitý počet kusů v zásobě. Problém by se ale mohl projevit v následujících týdnech, kdy by v některých obchodech mohl být pod obrázkem telefonu vyvěšený nápis "vyprodáno". Podle analytiků z KGI Securities by měl být výrobce schopen distribuovat něco mezi 800 000 až 1 300 000 každý měsíc. Záležet nakonec každopádně bude hlavně na tom, jak velký bude o tchajwanskou vlajkovou loď zájem u zákazníků.

HTC One na fotografiích z Londýnské tiskové konference

TIP! Brilantní HTC One: kompletní první dojmy a videopohled z Londýna

A co vy? Plánujete koupi HTC One nebo vás zaujala například Xperie Z od Sony, jiný konkurenční telefon, nebo čekáte na březnové uvedení Samsungu Galaxy S IV?

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Stepo
Rozhodně Xperie Z. Ale Htc Oné je taky dělo..ale jak je vidět,tak htc to neumí dovézt do zdárného konce,sice představilo bombu.ale co stim když ji nedokáže dopravit k zákazníkovy..to Sony nedělá problém jak je už z několika deniho prodeje XperieZ patrné.
slivamichal
Ano u Xperie Z možná problém není. Ale vzpomeň si třeba na Xperii V. Kdy byla představena a kdy šla teprve do prodeje. Takže Sony nemá celý proces uvádění výrobků na trh také úplně v pořádku.
lukáš
já jsem pro Xperii Z. mobil jsem si dneska vyzkoušel a je fakt hodně dobrej. ted mám sice Xperii S ale Zetko si koupim :)
Pepa
Rozhodně si počkám na Sgs4 vždy strčila oba konkurenty do kapsy,Xperia Z mě nijak neuchvátila,špatný displej a foták prostředí sony se mi také nelíbí ale je to otázka spíše zvyku,Htc one z postřehů lidí co se na ní byli juknout a vyzkoušet,píší že hlíník je nekvalitní jinak foták průměrný,mne odrazuje nemožnost externí paměti,či nevyměnitelná baterka to považuji pro mne nutné.Takže Xperia Z,a Ani HTC One bych nekoupil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze