HTC Desire Z obdrží Android 2.3 Gingerbread koncem června

2

Před pár dny jsme vás informovali o zveřejněné aktualizaci 2.3 Gingerbread pro modely HTC Desire HD a Incredible S. Ovšem ani majitelé HTC Desire Z si nemusí zoufat, pro jejich zařízení plánuje HTC uveřejnit aktualizaci 2.3 Gingerbread koncem června.

TIP: Čtěte HTC Desire HD a Incredible S dostaly Android 2.3 Gingerbread

Výrobce HTC v poslední době platí za výrobce s pravidelným vydáváním aktualizací pro své modely. Jak HTC dříve avizovalo, připravuje aktualizaci 2.3 Gingerbread pro modely Desire HD, Incredible S, Desire Z a dokonce by se měli dočkat majitelé i první generace modelu Desire. Majitelé zařízení Desire HD a Incredible S se dočkali, podle prvotních informací přinesla nová aktualizace řadu vylepšení. Většina uživatelů avizuje rychlejší reakce, více optimalizované prostředí, menší frekvenci restartů či zamrzání. Některé ohlasy reportují i zlepšení barevného podání displeje.

HTC Desire Z
TIP: Přečtěte si recenzi Recenze HTC Desire Z: recenze pisálka s Androidem

Majitelé zařízení Desire Z si mohou ve svém kalendáři zaškrtnout poslední dny v červnu, kdy pro ně HTC plánuje uvolnit Gingerbread 2.3. Nová aktualizace Gingerbread přináší podporu bezdotykových plateb NFC, svižnější a optimalizované prostředí a mnoho dalších změn. Aktualizaci bude možno nainstalovat přímo v samotném zařízení, skrze technologii Over-The-Air Update. Je nutné být v dosahu bezdrátové sítě Wi-Fi a mít dostatečně nabitou baterii kvůli velké datové náročnosti updatu. Zbylý proces aktualizování přístroje je pak otázkou pouze několika málo minut.

Zdroje: eurodroid.com

Diskuze ke článku
Raiden_cz
O tom kdy bude 2.3 na klasickej Desire se pořád neví?
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, ohledně aktualizace 2.3 pro starší Desire se výrobce zatím nevyjádřil, ale reálně lze doufat že termín uvolnění lokalizace by mohl být o letních prázdninách. Samozřejmě prioritou jsou pro výrobce nejprve nově uvedená zařízení. Na řadu pak přijdou i starší zařízení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze