Android 2.3 pro HTC Desire Z již tento měsíc

3

Tchajwanský výrobce mobilních telefonů HTC nezapomíná ani na své starší modely. Jásat nyní mohou všichni majitelé Desiru Z, protože výrobce potvrdil aktualizaci na Gingerbread. Měla by přijít ještě během července.

HTC Desire Z

Na sklonku loňského roku se začal prodávat jeden z mála špičkových Androidů s výsuvnou QWERTY klávesnicí. Není proto divu, že byl a stále je o model Desire Z zájem. I po více jak půl roce se jedná o velmi dobře vybavený telefon s 800 MHz procesorem, velkým dotykovým displejem a plnou výbavou. Hlavně jde ale o jednu z mála možností pro ty, kteří chtějí nebo potřebují hardwarovou klávesnici. Při vstupu do prodeje nabízel aktuální verzi operačního systému Android 2.2 Froyo. Bylo velmi pravděpodobné, že jej v průběhu života nemine minimálně jedna aktualizace.

Čtěte: Recenze HTC Desire Z: recenze pisálka s Androidem

HTC Desire Z se verze Gingerbread dočká již tento měsíc

Původně se všichni uživatelé měli dočkat během června. Tento termín však HTC nestihlo. Nyní však na svých sociálních sítích vydalo zprávu, že Android 2.3 Gingerbread pro Desire Z je v poslední fázi testování. Uvolnění aktualizace 2.3.3 by mělo proběhnout ke konci července.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
dfgdfg
Hurá, konečně info! :)
Lovok
Tak uz je to konecne tady, do slibeneho konce cervna to sice nestihli, ale pote, co jsem provedl rutinni kazdodenni kontrolu dostupnosti systemove aktualizace ... se konecne babidl update na 2.3 :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze