HTC aktualizuje One a One (M8) na Android L do 90 dnů

7

Ihned po představení nové verze Androidu, která nese zatím označení L, přispěchalo tchajwanské HTC s informací, která jistě potěší majitele letošní vlajkové lodi výrobce One (M8) a loňského One. Dočkají se aktualizace do 90 dnů od chvíle, kdy HTC dostane k dispozici konečnou verzi nového Androidu. Další modely pak budou následovat.

„HTC je nadšené z nových funkcí v Androidu L a nemůžeme se dočkat, až se o ně podělíme s našimi zákazníky. Zavázali jsme se, že aktualizujeme rodinu našich vlajkových lodí HTC One tak rychle, jak jen to bude možné v rámci našeho HTC Advantage programu. Uvolníme aktualizace HTC One (M8) a HTC One (M7) po celém světě do 90 dnů od obdržení konečné verze softwaru od Googlu.“
HTC One a HTC One (M8)

Nepřehlédněte:

HTC nicméně v tuto chvíli ještě netuší, kdy bude mít nový Android k dispozici. Pokud by bylo dodrženo původně plánované uvolnění Androidu L na podzim, mohly by oba modely HTC One dostat nový Android pod vánoční stromeček.

Zdroje: pocket-lint.com, technobuffalo.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
alambert
Chtěl bych si u redakce objednat podrobné sledování toho, které telefony mají šanci L dostat. Osobně mě zajímá G2, ale i všechno ostatní. Dííík.
tom
Je dobre ze htc na svoje top modely neuapomina.
Ladin
Super zprávička :-)
mental.disease
Takže január - február 2015 :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze