HTC One (M8) a One (M7) obdrží Android 5.0 do tří měsíců

2

Pouhý jeden den po oficiálním představení nového Androidu 5.0 HTC potvrzuje první modely, které obdrží aktualizaci. Těšit se mohou majitelé letošního vlajkového modelu One (M8), ale také uživatelé loňského modelu One (M7).

HTC se postupně propracovává do pozice výrobce, který se o své modely po softwarové stránce důkladně stará. Teprve včera večer došlo k oficiálnímu představení nejnovějšího Androidu 5.0 Lollipop, o kterém se více dozvíte v našem shrnujícím článku. Již po pár hodinách mohou někteří uživatelé HTC vyhlížet aktualizaci.

HTC One (M8) a One (M7)

HTC potvrdilo, že se Android 5.0 Lollipop objeví na vlajkovém modelu One (M8) a také na jeho předchůdci One (M7). Ten je starý již téměř dva roky, ale výrobce na něj zapomínat nehodlá. HTC také upřesnilo termín, kdy aktualizace vypustí. Finální verzi Androidu 5.0 od Googlu obdrží 3. listopadu a od tohoto dne poběží lhůta 90 dní, během kterých již lze očekávat aktualizaci. Nejpozději by se tak na zmíněných modelech měl nejnovější Android objevit na začátku února 2015.

TIP! Nový Android 5.0 Lollipop oficiálně: co je nového?

Zdroje: twitter.com, htcsource.com

Diskuze ke článku
Satai
"We're aiming" neznamena slib, ale ze je to snaha, tri mesice jsou cil, ne zavazek.

Zacinam uvazovat, jak to s flashnutim Play verse na neplay m8.
Lukáš
Čistý android L vypadá pěkně, bohužel mám veliké obavy jak to výrobci zase zprasí. Material design je fajn, ale co z toho když se bude výrobce držet své nadstavby která se mu už z principu nebude chtít extra měnit. Co bych za to dal kdyby šlo na každý telefon oficiálně nahrát čistý android, bohužel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze