HP EliteBook 820 G2: jeden z prvních s Broadwellem

1

HP je poměrně silným hráčem na poli firemních notebooků a tak není divu, že chystá novou generaci modelu EliteBook 820, který bude vůbec jedním z prvních notebooků s procesorem Intel Broadwell.

Novou generaci notebooku bude pohánět pátá generace procesorů Intel Core, dokonce i s podporou technologie vPro. Na výběr bude opravdu z mnoha variant – můžete mít obyčejný nedotykový HD displej nebo rovnou FullHD panel s dotykovou vrstvou.

Oficiální fotografie

V procesoru je také integrovaný grafický čip Intel HD 5500, jehož výkon zatím není znám. Operační paměti bude také dostatek až 16 GB ve dvou slotech DDR3. Velký výběr bude i v oblasti úložného prostoru, až 1TB pevný disk nebo až 512GB SSD, který může být připojen jak přes SATA rozhraní, tak přes M.2. Ve výbavě bude také DisplayPort, VGA konektor, ethernetový konektor, čtečka SDXC karet a dokonce i dokovací konektor.

Jelikož se jedná o notebook pro firemní zaměření, ve výbavě nalezneme i čtečku SmartCard karet, TPM čip a případně i čtečku otisků prstů. K dispozici bude i varianta s podsvícenou klávesnicí, jež je odolná i vůči polití. Informace o ceně a dostupnosti nejsou prozatím známy, ale cena by se mohla pohybovat někde na úrovni dosavadního model, tedy okolo 24 990 Kč s DPH.

Zdroje: www8.hp.com

Diskuze ke článku
lolak
Za ty zkripleny kursorovy klavesy by u HP nekdo zaslouzil povesit za koule do pruvany. Od doby, co prisli s touhle "inovaci" jsem musel utect ke konkurenci, acklov jsem jejich notebooky pouzival pres 15 let :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze