Nová štika pro byznys: HP představilo EliteBook Folio 1020

11

Notebooků je celá řada, a hrstka se hodí pro čistokrevné firemní použití. Mezi ty patří i nový HP EliteBook Folio 1020, který je vybavený velmi slušně a bije v něm nejnovější procesor Intel Core M. A jako většina notebooků s tímto procesorem má také pasivní chlazení.

Tento 12,5" notebook využívá největších výhod procesoru Intel Core M a díky němu může jeho hmotnost činit pouze 998 gramů a jeho tloušťka je pouhých 15,7 milimetrů, to je celkem málo. Displej je také velmi dobrý, na 12,5" úhlopříčce je rozlišení QHD (2 560 × 1 440 pixelů).

HP EliteBook Folio 1020

Kromě různých zabezpečovacích technologií notebook splňuje i vojenský standard MIL-STD-810G pro odolnost. Díky absenci ventilátoru v počítači nevydá ani hlásku, protože i pevný disk je bez pohyblivých částic, jedná se tedy o tzv. SSD disk. Dále bude na výběr dotykový a nedotykový displej – vše záleží jen na preferencích zákazníka.

Těžší verze notebooku (1,18 kg) bude na trhu už v lednu příštího roku, ta lehčí až během dubna. Jako vždycky nepadlo ani slovo o cenách.

Zdroje: www8.hp.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
satai
Snad to uchladi tak, ze Core M nepujde s vykonem dolu po chvilce zateze.

Ale pokud to nicim nepokazi, tak libi. Moc libi.
panca
Kolik to bude stát?
iOSHater/AndroidHater
Bez trackpointu to není podnikový laptop...
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
TIP od HP to pod 1500 euro to nepôjde...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze