Honor X bude lákat na velký displej, dlouhou výdrž a NFC

Honor X bude lákat na velký displej, dlouhou výdrž a NFC
Fotografie: Honor
  • Na zadní straně budou čtyři hlavní fotoaparáty, v čele se 48Mpx snímačem
  • Baterie s kapacitou 5 000 mAh bude podporovat rychlé nabíjení
  • Cena by se měla pohybovat kolem 7 tisíc korun

Honor zřejmě v brzké době představí zbrusu nový telefon, kterému se říká Honor X. Prozatím nevíme, zda jde o finální, nebo pouze pracovní název, na každý pád informace o něm přináší gsmarena.com. Na fotografiích můžeme vidět moderně vyhlížející smartphone ve třech barevných variantách. Nelze se ubránit lehké podobnosti se současným Huawei P Smart 2021, zejména v otázce barevných odstínů a částečně i u modulu zadních fotoaparátů. Opět jsou čtyři a hlavní má 48megapixelové rozlišení. Honor X má však jinak umístěnou LED a zřejmě ještě doplňkový senzor.

Honor X

Novinka má spadat do střední třídy a nabízet 6,67" Full HD+ displej s technologií IPS. Hlavním tahákem má být baterie s kapacitou 5 000 mAh a podporou Huawei SuperCharge, tedy rychlého nabíjení, které bude probíhat skrze USB-C. Tomu dělá na spodní hraně společnost 3,5mm jack. Na rozdíl od výše zmíněného zástupce od Huawei by se Honor X měl pyšnit NFC.

V tuto chvíli není zřejmé, kdy přesně se telefon oficiálně představí, každopádně premiéra má proběhnout v Rusku. Počítá se však s následným rozšířením na další trhy. Ohledně ceny se předpokládá v přepočtu cca 7 tisíc Kč s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze