Překvapení! Honor V40 (View) by měl nabízet Google služby

5× aktualizováno
Překvapení! Honor V40 (View) by měl nabízet Google služby
Fotografie: weibo.cn
  • Displej nabídne vyšší obnovovací frekvenci
  • Potěší výkonné 66W nabíjení
  • Premiéra proběhne 22. ledna 2021

Aktualizováno 20. 1. 2021

Server lenta.ru přinesl poměrně zajímavou informaci. Očekávaný Honor V40 má být již opět vybaven Google službami a přístupem k obchodu Google Play. Šlo by tak o první Honor po dlouhé době, který by byl opět konkurenceschopný i na západních trzích. Abychom byli úplní, v Evropě se má novinka objevit o něco málo později pod označením Honor 40 View.

Aktualizováno 18. 1. 2021

Představení Honoru V40 bylo odloženo na 22. ledna, avšak skrze weibo.cn jsme se dozvěděli startovací cenu. Na fotografii lze vidět provizorní reklamní poutač, na kterém je čínská cena, která v přepočtu činí zhruba 15 tisíc korun i s daní.

Honor V40

Aktualizováno 14. 1. 2021

Honor na weibo.cn potvrdil, že chystaný model V40 nabídne hlavní fotoaparát s 50 megapixely. Další účet na weibo.cn pak prozradil oficiální podobu skrze plakát Honoru. Víme díky němu také to, že na zadní straně bude kromě 50megapixelového fotoaparátu také 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv, 2megapixelový makro snímač a speciální 2megapixelový laserový senzor.

Aktualizováno 8. 1. 2020

Honor na weibo.cn oficiálně oznámil, že k představení modelu V40 5G dojde 18. ledna, což je o 6 dní později, než se původně spekulovalo. Další překvapení může přinést vzhled telefonu, neboť úniky skrze weibo.cn se ukazují silikonová pouzdra. Díky nim můžeme vidět sestavení zadních fotoaparátů, které nebude kruhové, jak se předpokládalo, nýbrž podobné nedávno představenému Huawei nova 8 Pro.

Aktualizováno 30. 12. 2020

Nové informace o chystaném Honoru V40 přináší myfixguide.com, který zmiňuje, že zařízení s kódovým označením NWE-AN10 běží na Androidu 10 a je osazeno grafickým akcelerátorem GPU Mali-G77 MC9. Pod kódovým názvem se má skrývat právě Honor V40, zatímco za grafickým akcelerátorem objevíme procesor Dimensity 1000+ od MediaTeku. Dále benchmark prozradil, že displej bude mít pravděpodobně 90Hz obnovovací frekvenci, což je v rozporu s předchozími informacemi. Je však možné, že Honor ukáže minimálně dvě verze, a to V40 a V40 Pro, přičemž dříve avizovaných 120 Hz by bylo určeno Pro variantě.

Původní informace ze 24. 21. 2020

Zkraje roku 2021 bychom se mohli dočkat novinky od Honoru. Úvodem připomeňme, že se již nejedná o značku spadající pod Huawei, neboť byla letos prodána. Nový vlajkový model to však samozřejmě nezastaví. Dle dostupných informací od playfuldroid.com by telefon měl nabízet mírně zakřivený displej, který by mohl mít 120Hz obnovovací frekvenci. V levém horním rohu bude podlouhlý průstřel, ve kterém najdete dvojici čelních fotoaparátů.

Díky úniku pravděpodobné podoby od gsmarena.com víme, že na zádech budou další čtyři fotoaparáty. V součtu by tak Honor V40 měl disponovat šesticí fotoaparátů, přičemž primární zadní fotoaparát by měl mít 50megapixelové rozlišení. Zařazení mezi smetánku by mělo podpořit nasazení procesoru Dimensity 1000+ od MediaTeku. Náročné uživatele potěší velmi rychlé nabíjení výkonem 66 W. Více informací prozatím není známo, avšak premiéra Honoru V40 by měla proběhnout 12. ledna 2021.

Diskuze ke článku
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Stejně se nebude prodávat v Česku a ještě bez GMS :D :D :D
Jan Kasik
Jan Kasik
jen 6 fotoaparátu a není to málo?
Karel Endler
Karel Endler
A nebyla značka Honor náhodou prodána už loni?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze