Hodinky Amazfit GTR 4 se v limitované edici zahalily do stylové nerezové oceli

1
Hodinky Amazfit GTR 4 se v limitované edici zahalily do stylové nerezové oceli
Fotografie: Amazfit
  • Kromě lepších materiálů je nasazen i kvalitnější řemínek
  • Limitovaná edice nabízí o něco lepší výdrž
  • Standardní výbava se nijak neliší od verze GTR 4

Amazfit vyrukoval se speciálními chytrými hodinkám. Nejde však o úplnou novinku, nýbrž o přepracovaný loňský model GTR 4, který jsme pro vás již otestovali.

Amazfit GTR 4 Limited Edition

Hlavní změny u limitované edice se odehrávají venku. Tělo i korunka je vyrobena z nerezové oceli 316L. Zadní strana hodinek je ze sklokeramického materiálu. Standardní verze modelu GTR 4 sází na hliníkové slitiny a vysoce lesklý zadní panel stříbrné barvy. Mírně se odlišují také použité řemínky.

GTR 4 Limited Edition mají celkově tělo o něco tlustší, konkrétně 11,2 mm oproti 10,6 mm u standardní varianty. S ohledem na materiály nepřekvapí vyšší hmotnost 49 gramů oproti 34 gramům. Uvnitř se sice nachází identická baterie s kapacitou 475 mAh, avšak výdrž se liší, a to ve prospěch limitované edice. V maximálně úsporném režimu se výdrž vyšplhá až na 28 dní (24 dní standardní verze), při silném využívání na 8 dnů, zatímco u běžné verze na 7 dnů. I v případě limitované edice však platí, že v režimu pouhého zobrazení hodin je výdrž zhruba 50 dní.

Další výbava již plně vychází z klasických Amazfit GTR 4. Nad vaším zdravím bude bdít Bio Tracker 4.0, který zvládne měřit tepovou frekvenci, okysličení krve, stres i spánkovou aktivitu. Monitorování je v provozu 24 hodin a 7 dní v týdnu, jinými slovy nepřetržitě. Zajímavou funkcí je ranní souhrn informací. Po probuzení vám hodinky zobrazí souhrnnou nabídku, která vám sdělí, jaký byl váš spánek, co jste zmeškali během spaní a nastíní plán na nadcházející hodiny, a to včetně počasí. Hodinky zvládnou sledovat vaše sportovní aktivity, a to na suchu i ve vodě, odolnost do 5 ATM je samozřejmostí. Dokáží také zobrazovat události z kalendáře, ovládat hudební přehrávač, včetně Spotify a veškeré karty s informacemi uživatelsky přeskládat.

Amazfit GTR 4 Limited Edition jsou k dispozici v barvě Infinite Black za 250 dolarů, což je v přepočtu necelých 6,5 tisíc korun i s daní. Dostupnost na českém trhu nicméně prozatím není známa.

Technické parametry Amazfit GTR 4 Limited Edition

Kompletní specifikace
Konstrukce46,5 × 46,5 × 11,2 mm, 49 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: 2,6 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor475 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Pořád to samé dokola. Daleko víc by tomu slušela kovová luneta, než tucové krycí sklo přes celý předek. Vypadají stejně jako tucet dalších.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze