HMD Global chystá na 6. října akci, čekají se nové Nokie i tablet

3
HMD Global chystá na 6. října akci, čekají se nové Nokie i tablet
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Na akci se ukáže model G50 a nejspíše i tablet
  • Vlajková loď dorazí nejspíš až v listopadu

Společnost HMD Global, která stojí za současnou značkou Nokia, zveřejnila pozvánku na událost, která se koná 6. října. Doprovodný text pak oznamuje, že „naše rodina se stále rozrůstá“.


Nejzajímavější částí sdělení je ovšem portfolio přístrojů, které se nachází na přiložené fotografii. Řada telefonů zde končí krabicí s výrazně většími rozměry, než jaké potřebuje běžný smartphone. To by mohlo naznačovat, že se dočkáme tabletu Nokia T20, o němž se už delší dobu spekuluje. Měl by mít 10" displej a jeho výbava bude nejspíše spadat do střední třídy. Naposledy to Nokia zkoušela s tabletem v roce 2015, kdy na trh přišel model Nokia N1.

Dalším očekávaným přírůstkem je Nokia G50, u které už jsou k dispozici kvalitní fotografie i video. Dále by se dalo spekulovat o modelu, jako je nedávno představená restartovaná Nokia 6310, protože snímek zachycuje i tlačítkové telefony. Nejspíše však nelze čekat zástupce segmentu nejvyšší třídy, protože ta se má ukázat až v listopadu.

Diskuze ke článku
Josef Kubeš
Josef Kubeš
S první řadou, možná ještě s tou X.1 mě ještě novodobá Nokia oslovovala, ale teď tragédie. Škoda, že neudrželi dobře našlápnutou cestu.
Owl 81
Owl 81
To bude zas trapárna až ukážou ten šrot hardware za ceny téměř vlajek. Indiáni jim to v Indii možná žerou ale pro Evropu je to odpad!!!!
Pc Wifi
Pc Wifi
opet QSD 480 za 10 tacu ? :o))) ja bych se uz ani nedivil... Proste jen zdevastovana kdysi slavna znacka. Cinsky "hajzl" s napisem, ktery zveda podle vyrobce cenu pristroje jako celku do nenormálna.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze