Hlučná akce, poklidný relax a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Hlučná akce, poklidný relax a další skvělé hry zdarma
  • Pokuste se zvrátit apokalypsu a osvoboďte svět od nadvlády tyranů v povedené střílečce Evolution 2
  • Další hry nám slibují trochu relaxace, ať už při rybaření nebo budování vlastní oázy
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Vítejte u dalšího FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes budeme bojovat za lepší svět, ulovíme pár ryb a vybudujeme oázu.

FreeBox #226 – Skvělé hry zdarma

Evolution 2: Battle for Utopia

Svět se zase jednou změnil k nepoznání. Přišla apokalypsa, nastupují diktátorští vůdci a lidé se snaží nějak přežít v poušti. Nejsme však na zemi, takže čekejte scifi se vším všudy. Příběh je překvapivě prokreslený, ale to hlavní, co vás bude zajímat, je střelba. Ať už budete likvidovat slizké emzáky nebo vycvičené žoldáky, musíte se mít na pozoru. Vedle zábavného střílení hra nabízí sbírání surovin, vylepšování nebo RPG prvky.

Evolution 2

Stáhnout Evolution 2: Battle for Utopia

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fishing Life

Po akci by měl přijít odpočinek. A kdo někdy chytal ryby ví, u čeho se dá skutečně vypnout. Vyrazíte na moře s rybářským prutem, chytáte ryby, některé používáte jako návnadu pro větší úlovky a následně je buď prodáváte, nebo umisťujete do vlastního akvária, kde vám budou vydělávat peníze. Je to hra klidná a relaxační, což se může čas od času hodit. A zcela upřímně, jinak mi rybaření vážně nic neříká.

Fishing Life

Stáhnout Fishing Life

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

My Oasis

Autoři hry My Oasis však slibují snad ještě větší relax. Zcela upřímně ale říkám, že jim na to však nesmíte naletět. Tato hra je prostou klikačkou, ve které zběsile bušíte do displeje, za což získáváte body, které dále investujete do vylepšování. Zajímavé je však zasazení, kdy se staráte o vlastní levitující ostrov, obsazujete ho zvířaty, rostlinami a zajímavá je i minihra s hudbou, kdy rozpoznáváte a přehráváte několik tónů, za což vás čeká odměna.

My Oasis

Stáhnout My Oasis

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze