Hlasové volání skrze WhatsApp konečně také pro Windows Phone

11

Na začátku dubna jsme vás informovali o tom, že hlasové volání skrze WhatsApp je konečně dostupné pro všechny uživatele, kteří využívají zařízení s operačním systémem Android a BlackBerry OS. Nedlouho poté přišel na řadu i iOS. Nyní se konečně dostává na řadu i Windows Phone, čímž WhatsApp uzavírá podporu všech nejrozšířenějších platforem na trhu.

Je tomu více než dva měsíce, co jsme vás informovali o podpoře hlasového volání skrze internetový messenger WhatsApp. Tehdy se jednalo pouze o zařízení s OS Android a BlackBerry, nedlouho poté (zhruba 3 týdny) přišel na řadu také iOS. Nyní se můžou z hlasových hovorů těšit i majitelé Windows Phone zařízení, pro které je aktuálně dostupná aktualizace aplikace, která hlasové hovory zpřístupňuje.

WhatsApp Messenger

Aby to nebylo jenom o jedné věci, WhatsApp pro Windows Phone zpřístupnil také funkci sdílení hlasových nahrávek, což je opět novinka. Obě tyto „novoty“ jsou dostupné pro uživatele s verzí systému 8.1, aktualizace aplikace se začne uvolňovat postupně mezi všechny uživatele.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
johny
Je tady někdo, komu hlasové volání přes Whatsapp funguje ? (Android).
I přes wifi není absolutně rozumět, jenom huhňání.
Rob
Stále mi to pise ze je potřeba aby si dotycny instaloval aktualizaci přitom uz ji davno ma nainstalovanou.
Holub
Dnes jsem měl několik hlasových volání v kvalitě jako kdybych volal normálně přes operátora. (Android Sony Xperia T a oba přístroje na WiFi)
vdvd
To volání je zadara nebo přes tarif nebo kredit?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze