5 000mAh baterii herního Lenova Legion nabijete za 30 minut

9× aktualizováno
5 000mAh baterii herního Lenova Legion nabijete za 30 minut
Fotografie: weibo.com
  • V AnTuTu telefon překonává hranici 600 tisíc bodů
  • Prostředí bude speciálně upraveno pro ovládání v horizontálním režimu
  • Čelní kamerka se bude vysouvat z boku
  • Představení proběhne 22. července

Aktualizováno 20. 7. 2020

Lenovo skrze mydrivers.com dále láká na herní telefon Legion, tentokrát se věnuje velmi rychlému nabíjení. Legion nabídne výkon 90 W, což z něj udělá dočasného rekordmana. Dle výrobce bude baterie s kapacitou 5 000 mAh plně nabitá za 30 minut. Jak je obvyklé, samotná baterie je rozdělena do dvou článků, aby mohlo nabíjení probíhat rychleji.

Aktualizováno 17. 7. 2020

Do představení herního Lenova Legion zbývá 5 dnů. Skrze server JD.com došlo k úniku oficiálních obrázků chystané novinky, která se pyšní opravdu povedeným herním designem. Můžeme vidět ostřeji řezané linie a například hlavní dvojice fotoaparátů je umístěna uprostřed zadní strany. Lákavě vypadá výbava se Snapdragonem 865+, OLED displejem se 144 Hz nebo podpora velmi rychlého 90W nabíjení.

Zajímavostí však bude i čelní fotoaparát. Na weibo.com Lenovo zveřejnilo oficiální snímky, na kterých vidíme, že čelní fotoaparát bude výsuvný z boku. Může to znít podivně, avšak u herního telefonu se předpokládá, že bude primárně využíván v horizontální poloze a v daný moment dává umístění smysl.

Čelní fotoaparát Lenovo Legion se vysune z boku

Aktualizováno 13. 7. 2020

Na weibo.cn se objevila krátká video ukázka prostředí chystaného herního Lenova Legion. To bude založené na nadstavbě Lenova a samozřejmě Androidu 10. V prostředí můžeme vidět například tapetu Avengers nebo speciální widget ukazující aktuální takt procesoru a grafického akcelerátoru.

Aktualizováno 9. 7. 2020

Skrze weibo.cn došlo k oficiálnímu potvrzení, že herní Lenovo Legion bude představeno 22. července, tedy jen pár hodin po konkurenčním ROG Phonu 3 od ASUSu. I novinka Lenova bude vybavena zbrusu novým procesorem Snapdragon 865+, který má hlavní jádro taktováno na více než 3 GHz.

Lenovo Legion

Aktualizováno 8. 7. 2020

Lenovo Legion se objevilo v AnTuTu, kde ukázalo, že nabídne nekompromisní hardware čítající 16GB RAM, 512GB úložiště a Snapdragon 865, který však bude přetaktován. Jeho hlavní jádro bude mít 3,06 GHz a nabízí se možnost, že nakonec půjde o vylepšenou verzi Snapdragon 865+. O všem informovali zástupci AnTuTu skrze weibo.cn.

Lenovo Legion

Aktualizováno 12. 6. 2020

Podle informací zveřejněných na weibo.cn dorazí herní speciál od Lenova v průběhu následujícího měsíce. Kromě brutálního výkonu se můžeme těšit na pop-up kamerku, pokročilé chlazení nebo podporu 90W nabíjení.

Aktualizováno 11. 6. 2020

Herní speciál od Lenova má podle informací uživatele s přezdívkou Digital Chat Station dorazit během následujícího měsíce. Telefon má údajně výkonem předčit ostatní smartphony vybavené Snapdragonem 865. Otázkou zůstává, jestli má být vyšší výkon výsledkem upraveného procesoru od Qualcommu (žádná „plusová“ verze čipsetu by však údajně představena být neměla), nebo za něj může speciální chlazení, což se jeví jako pravděpodobnější. Více se dozvíme již za pár týdnů.

Aktualizováno 2. 6. 2020

Chystaná herní novinka od Lenova prošla (jak upozornili redaktoři myfixguide.com) certifikací 3C, která potvrzuje podporu 5G sítí. Telefon by měl nabídnout displej se 144Hz obnovovací frekvencí, Snapdragon 865 a unikátní výsuvnou kamerku. O tepelný management se údajně postará nové 3D chlazení s dvojitou tepelnou trubicí.

Původní informace z 15. 5. 2020

Do segmentu herních telefonů se chystá vstoupit i Lenovo se svou značkou Legion. Chystaný telefon má být samozřejmě nekompromisní v otázce výkonu. Zajistí to Snapdragon 865 a sám výrobce tvrdí na weibo.cn, že model Legion bude prvním telefonem na světě, který pokoří hranici 600 tisíc bodů v AnTuTu. Nápomocno v tomto ohledu bude i speciální chlazení kapalinou.

Lenovo Legion

Výrobce novinku připravuje tak, aby ji bylo možné primárně ovládat v horizontálním režimu. To znamená tak, jak můžete být zvyklí z klasických kapesních herních konzolí. Prostředí bude speciálně uzpůsobeno pro režim na šířku a například nastavení se bude otevírat po stranách. Ledacos naznačuje video z weibo.com.

Za zmínku pak stojí čelní kamerka, která se vysune z boku. Avšak pouze v případě, že byste Lenovo Legion drželi standardně v režimu na výšku. Při předpokládaném používání na šířku se čelní kamerka vysune vlastně z horní hrany a nepůjde o nic překvapivého.

Z dalších informací stojí za vypíchnutí možnost telefon usadit do připojitelného gamepadu a pak také rychlost nabíjení. Legion má podporovat nabíjení až o výkonu 90 W. To je výrazně více, než zvládají dnešní nejlepší telefony. Samotné číslo však o rychlosti nabíjení zatím nic neřekne. Jde totiž o výkon maximální a je otázkou, jak dlouho jej telefon bude schopný udržet. Prozatím také nevíme, kdy se novinka představí.

Diskuze ke článku
Jen Tak
Může překvapit. Ale stejně bych spíše uvítal informace o Asus RoG Phone 3.
Adam R.
Nezapomeňte dát na takový aušus cenu alespoň 30k
Mio
Výborně, herní telefony by jsme měli a teď ty hry poprosím
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
A volat se z něj bude taky na šířku? :DDDD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze