Podívejte se, jak bude vypadat herní ASUS ROG Phone 3

7× aktualizováno
Podívejte se, jak bude vypadat herní ASUS ROG Phone 3
Fotografie: @evleaks
  • Procesorem bude samozřejmě Snapdragon 865, který bude přetaktován
  • Operační paměť nabídne až 16 GB
  • Baterie bude mít kapacitu 6 000 mAh
  • Představení proběhne 22. července

Aktualizováno 17. 7. 2020

Pár dní před oficiální premiérou, která proběhne v příštím týdnu, se můžeme podívat na ASUS ROG Phone 3 v celé jeho kráse. Za únikem stojí Evan Blass a server gsmarena.com.

ASUS ROG Phone 3

Aktualizováno 8. 7. 2020

Herní speciál od ASUSu, který bude představen 22. července, má pohánět nejnovější Snapdragon 865+. Informaci potvrdil oficiální účet výrobce na Twitteru, příspěvek, kterého si jako první všimli redaktoři sparrowsnews.com, byl ovšem posléze odstraněn.


Aktualizováno 2. 7. 2020

Počínaje dnešním dnem známe přesné datum i čas představení ASUSu ROG Phone 3. Tchajwanský výrobce na svých oficiálních stránkách spustil odpočet do zahájení on-line streamu, který vyprší 22. července v 17:00 hodin středoevropského letního času.

Aktualizováno 25. 6. 2020

Čekání na třetí generaci ASUSu ROG Phone III si můžete ukrátit krátkým videem, ve kterém je chystaná novinka vidět z obou stran i se zapnutým displejem.


Aktualizováno 23. 6. 2020

Na weibo.com se objevil příspěvek od ASUSu, který oznamuje, že představení proběhne ve spolupráci s herní společnosti Tencent Games (PUBG, Call od Duty: Mobile). Na plakátu je také potvrzeno, že premiéra proběhne v červenci. Zcela přesný termín v tuto chvíli není znám.

ASUS ROG Phone III

Aktualizováno 18. 6. 2020

Na weibo.cn se objevily dva nové obrázky zachycující chystaný ASUS ROG Phone III. Dozvídáme se také některé další specifikace. Například baterie má mít vyšší kapacitu, a to 6 000 mAh + 30W nabíjení. Telefon s výkonným hardwarem, speciálním chlazením a silnou baterií bude něco vážit, hmotnost se údajně vyšplhá na 240 gramů.

Aktualizováno 16. 6. 2020

Podoba ASUS ROG Phonu III unikla skrze čínský certifikační úřad TENAA a my se můžeme podívat, že od současné generace se příliš změn očekávat nedá.

ASUS ROG Phone III

Zajímavěji působí informace, které sdílel Abhishek Yadav. Dozvídáme se, že ROG Phone III bude mít 6,59palcový displej, tělo tenké 9,59 mm či baterii s kapacitou 5 800 mAh. Podporováno má být 30W nabíjení. Hlavní fotoaparát má být 64megapixelový a sekunduje mu 13megapixelový snímač.


Svým dílem do skládačky přispěl také benchmark AnTuTu. Ten prozradil, že ROG Phone III bude existovat ve verzi se Snapdragonem 865, 16GB RAM a 512GB interní pamětí. Tato verze dosáhne výsledku 646 tisíc bodů, což je výrazně více než ostatní telefony se Snapdragonem 865. Důvodem bude, že ASUS ROG Phone III bude mít hlavní jádro přetaktované na 3,09 GHz oproti obvyklým 2,84 GHz.

ASUS ROG Phone III

Původní informace ze 4. 6. 2020

Herní telefony nejsou ničím neobvyklým. Již před mnoha lety tuto éru odstartovala Xperia PLAY od Sony Ericssonu. V posledních letech se dočkáváme herních telefonů v pozměněné podobě, kdy je kladen důraz na co nejvyšší výkon a softwarovou provázanost s herními platformami. Největšího úspěchu pravděpodobně dosáhla řada ROG Phone od ASUSu. Skrze Geekbench a mysmartprice.com se nyní dozvídáme o chystané třetí generaci.

ASUS ROG Phone

Samotný benchmark odhalil použití Snapdragonu 865, což není žádné velké překvapení. Dále víme o 12GB operační paměti, ale existovat by měla i o něco slabší verze s 8GB RAM. Další specifikace v tuto chvíli nejsou známé, avšak je nasnadě, že bude nasazen AMOLED panel s minimálně 120Hz frekvencí. Premiéra by měla proběhnout již v červenci po boku ZenFonu 7.

Diskuze ke článku
Roman
Tento telefon asus rog phone 2, jsem koupil synovi na Vánoce. Je to pecka. Nic herního lepšího jsem opravdu neviděl. Syn je z telefonu úplně nadšený. Firma se mi opravdu začala líbit. Na Vánoce koupím manželce nový zenbook 14. Vyjde někdy v létě. Dle fotek a výbavy nádherný mazel. Miluju ASUS.
Guli
Vlastním ROG Phone 2, nahrál jsem na telefonu desítky, ne-li stovky hodin (hlavne COD:M) a jsem s nim nadmiru spokojeny. Dnes na nem jiz moc nehraju. Nejvic se mi na nem libi 6000mah baterie. I když si normálně takto drahé telefony nekupuji, tak tohoto kousku nelituji :) vydržím s ním však do rozpadnutí :) snad to bude 5 let. Za me Asus prekvapil.
Jen Tak
Za mě herní jednička.
.
Jestli to zase domrví těžce průměrným foťákem bez OIS, tak potěš koště.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze