Harry Potter ve stylu Pokémon Go? Dočkat bychom se mohli příští rok

2
Harry Potter ve stylu Pokémon Go? Dočkat bychom se mohli příští rok
  • Autoři hry Pokémon Go lákají na obdobný počin s Harrym Potterem
  • Hra s názvem Harry Potter: Wizards Unity by měla vyjít v průběhu příštího roku

Mobilní hráči zřejmě dlouho nezapomenou na červen 2016, kdy v prvních regionech vyšla hra Pokémon Go. Ta bez nadsázky rozpoutala celosvětové šílenství. Její kouzlo tkvělo nejen v samotném motivu, ale především v interaktivitě hraní. Díky využití rozšířené reality (AR) se hráči takřka dostali do světa Pokémonů. Ve spolupráci s fotoaparátem jste viděli své okolí, ve kterém jste chytali Pokémony.

Na podobném principu, respektive údajně přímo na základech hry Ingress (na které jsou postaveni Pokémoni), vznikne i hra Harry Potter: Wizards Unit. Hráč by měl opět chodit po světě, dobývat jednotlivá území a sbírat předměty k boji. Očekávají se také boje se známými nepřáteli či bájnými zvířaty. Bohužel vícero informací v tuto chvíli není k dispozici. Zástupci společnosti Niantic však uvedli, že se dalších informací dočkáme v roce 2018.

Zdroj: money.cnn.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Prostě Pokemon Go v jiném kabátu. Nudaa
Prasatko
Kdyby aspon nejdriv dodelali jedno. Pokemony posledni dobou spis kazej, exclusive raidy jsou hovadina, normalni raidy jsou naprosto o nicem, akorat furt tukat do displaye ani na to clovek nemusi koukat. Pak jen mala pravdepodobnost na chyceni. Hlavne ze se penizky za raidy passy sypou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze