Google Zprávy vám udělají pořádek v SMS

1
Google Zprávy vám udělají pořádek v SMS
Fotografie: Jan Pospíšil, mobilenet.cz
  • Zprávy se budou automaticky třídit a mazat
  • Funkce bude volitelná

Když nahlédnete do své aplikace pro obsluhu SMS, pak nejspíše uvidíe stejný obrázek: jen pár konverzací s lidskými bytostmi, které ještě nepoužívají jinou aplikaci, je utopeno v moři nejrůznějších automatických potvrzení, SMS jízdenek, ereceptů a klíčů pro dvoufaktorové ověřování.

Pokud vás takový stav frustruje, nebo strávíte příliš času tím, že se snažíte ve zprávách udržet pořádek, pak se můžete začít těšit na aktualizaci aplikace Google Zprávy. Jak totiž informoval googleblog.com, její aktualizace začne automaticky třídit zprávy. Kliknutím na tlačítko v záhlaví se tak můžete snadno přepínat mezi zprávami od lidí, informacemi z banky nebo jednorázovými hesly. U těch si můžete dokonce nastavit automatické mazání po 24 hodinách.

Využití této funkce je volitelné a půjde ji v menu vypnout, čímž se vrátíte k původnímu fungování. Aktualizace aplikace zamíří na mobily s Androidem 8 a novějším. Nejdříve v Indii a v následujících týdnech snad i do zbytku světa.

Diskuze ke článku
Aleš Baláš
Aleš Baláš
Google zprávy jsou z mého podhledu na sms nepoužitelné. Neumí doručenky, neumí plánované odeslání, komunikace s pc (odesílání přes pc) je také jakési divné. Používám PulseSMS, to je aspoň aplikace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze