Google odhalil seznam hodinek, které dostanou aktualizaci s novým vzhledem Wear OS

aktualizováno
Google odhalil seznam hodinek, které dostanou aktualizaci s novým vzhledem Wear OS
  • Nový vzhled Wear OS bude dostupný pro všechna zařízení, která dostala update Android Wear 2.0
  • Google se bez přestávky snaží nalákat na chytré hodinky s Wear OS a tak modernizuje
  • Dnes odhalil větší aktualizaci, která přepracuje prostředí
  • Dobrou zprávou je, že Google nemění styl ovládání, stávající spokojení uživatelé se tedy nemusí obávat

Netrvalo dlouho a Google prozradil seznam chytrých hodinek, kterým se modernizované Wear OS prostředí formou aktualizace zpřístupní. Dobrou zprávou je, že aktualizace, až na výjimky, bude přístupná pro většinu chytrých hodinek během příštího měsíce.

Pokud máte hodinky, které obdržely update na Android Wear 2.0, můžete se těšit i na modernizované prostředí. Do této skupiny bohužel nespadá pět chytrých hodinek.

Původní informace z 29. 8. 2018

I když to s prodejem chytrých hodinek se systémem od Googlu není zrovna dvakrát veselé, americký gigant se nevzdává. Dnes odhalil podobu větší aktualizace, která se na hodinky se systémem Wear OS (dříve Android Wear) chystá.

Wear OS

Google přidává například rychlý přístup k nastavení Google Pay, který se nachází v roletce mezi dalšími zástupci. Snadno si tak před terminálem ověříte, zda máte zapnuté NFC a jste připraveni zaplatit. Tažením zleva se vysune Google Asistent, což je praktické. Google Asistent uspořádává zprávy tak, aby se řadily chronologicky, nejčerstvější zprávy a tipy tak budete mít vždy hned na očích. Na malém displeji jde především o stručný souhrn, což se Googlu zdá se povedlo.

Google výrazněji zapracoval také na zobrazení notifikací. Funkce swipnutím zůstávají stejné, na kruhový displej se však vejde více informací díky vycentrování. Google zjednodušil také přístup k aplikaci Google Fit, tu zpřístupníte tažením z pravé části obrazovky. Celkově působí nová aktualizace mnohem čistějším a modernějším designem.

Google s novou aktualizací, která by se mezi uživatele měla dostat příští měsíc, možná tak trochu odhalil vnitřnosti hodinek Pixel Watch. Je logické, že právě hodinky od Googlu by měly aktualizovaný systém nabídnout jako první, což se možná také stane.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze