Google vydává aktualizaci na Android 4.2.1, prosinec už nechybí

4

Minulý týden internetem proběhla zpráva o velmi kuriózní chybě, kterou Google v Androidu 4.2 ponechal. Z části prostředí vypustil poslední měsíc tohoto roku. Aktualizace na sebe nenechala dlouho čekat a majitelé Nexusů 4, 7 a 10 ji mohou stahovat.

Chybějící prosinec v Androidu 4.2

Chybějící prosinec se týkal například zadávání narozenin u kontaktů, kde po listopadu 2012 následoval rovnou leden 2013. Ihned se samozřejmě objevily vtípky, že Google chce takto obelstít údajný konec světa. Mnohem důležitější však byla náprava, jelikož takováto chyba může způsobovat uživatelům nemalé problémy.

Chybějící prosinec napravuje nový Android 4.2.1

Google nijak dlouho neotálel a dnes vypustil nový Android 4.2.1 Jelly Bean. Aktualizace je pouze 1,1 MB velká a přináší tak pouze nápravu výše popsané chyby. V současné chvíli je aktualizace k dispozici pro Nexus 4 a tablety Nexus 7 a 10. Posledním telefonem, který Android 4.2 dostal a byl tak postihnut chybou, je Galaxy Nexus. Pro něj by měla být aktualizace vypuštěna velmi brzy.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
lol
Nevím proč všechny zařízení nedostanou místo Androidu 4.1 aktualizaci rovnou na Android 4.2.1.
lukáš
dobry den, bude android 4.2 na samsung galaxy s III?
LiborA
lol: protože to nezávisí na Googlu, ale výrobci telefonu
lukáš: je to jen odhad, ale ano, S III je vlajková loď Samsungu, takže 4.2 dostane :D
Vlastimil
Včera tzn. 30.11 mě aktualizace přišla i na můj GN takže už jí mají všechny referenční výkonné telefony s 1GB ram.. Ale škoda že už odřízli Nexus S který má 512MB ram a i ZTE do jednoho telefonu dala 4.2... ale není to že co nejnovější systém to je výhra.. třeba vemte si kdyby se dělal takový uprade u Windowsu z XP byste měli Visty z Vist W7 a teď by vám je updatli na W8.. sám vím že dobré jsou XP a W7 ostatní nemohu soudit...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze