Google testuje nový design chytrého asistenta. Bude to krok k lepšímu?

Google testuje nový design chytrého asistenta. Bude to krok k lepšímu?
Fotografie: Google
  • Uživatelé, ke kterým se nový vzhled Google Asistenta dostal, disponují verzí aplikace 9.84.10.21
  • Zatím se však jedná pouze o A/B testování

Google Asistent, který se, jak bylo oznámeno na nedávné konferenci Google I/O, stane ještě více chytřejším a rychlejším, hraje v ekosystému od Googlu zásadní roli. S novými schopnostmi, které dorazí v průběhu roku nejprve na Pixely od Googlu, je možné ovládat telefon takřka pouze hlasem a problém mu nedělá ani správně vyplnit formuláře nebo složité diktování emailu. S vylepšeními však pravděpodobně dorazí také jedna designová změna, díky které bude chytrý asistent vypadat jinak, než jak jej známe dnes.

První zmínky o novém designu můžeme najít na sociální síti Reddit. Uživatelé, ke kterým se nový vzhled Google Asistenta dostal, disponují verzí aplikace 9.84.10.21. Jiných uživatelů se stejnou verzí se však inovovaný vzhled netýká, z čehož můžeme usuzovat, že se jedná o u Googlu velmi oblíbené A/B testování. Na to, jak nový Google Asistent vypadá, se můžete podívat ve videu pořízeném 9to5google.com.

Z videa je patrné, že původní design s bílým vysunovacím oknem nahradil tenký proužek u spodního rámečku displeje. Ten se skládá z klasických „googlích“ barev – modré, červené, žluté a zelené. Nový design je poměrně velikou změnou od toho původního. Kdy se inovovaný Google Asistent objeví plošně u všech uživatel, pokud ovšem nezůstane jen u A/B testování, zatím není jasné.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze