Google odkoupil aplikaci Timeful

4

Google již delší dobu rozšiřuje a prohlubuje své služby. Svými nákupy je proslulý, stačí se podívat do nedávné doby, kdy odkoupil, a brzy poté prodal mezinárodní telekomunikační společnost Motorola. Z aplikací je to pak například Word Lens a mnoho dalších. Nyní odkoupil aplikaci Timeful a její vývojářský tým.

Timeful

Timeful je aplikace pomáhající organizovat váš čas, obsahuje nejen kalendář, ale i úkolovník. Hlavním přínosem je pak přizpůsobivost a navíc se dokáže učit od uživatele a tím pádem zefektivnit využití jeho času. Aplikace je dostupná prozatím pouze na iOS, ale logicky můžeme očekávat její příchod na Android. K tomu, jestli i po odkoupení zůstane přístupná uživatelům Applu, se vedení společnosti Google zatím nevyjádřilo.

Google mimo jiné využije tým aplikace Timeful na vylepšení aplikací, jako je Inbox nebo Kalendář. Tím pádem se zřejmě můžeme těšit i na další rozšíření aplikací Googlu, která mohou podstatně zjednodušit plánování času.

Stáhnout Timeful

App Store

Zdroje: thenextweb.com, timeful.com

Diskuze ke článku
KoPoo
Google Motorolu jen zprznil a využil její patenty jak děvku!Uz z podstaty je to na pováženou s pohledu duševního vlastnictví.

Gestern von meinem BlackBerry 10-Smartphone
Standa
Nechceš si ten podpis už opravit? Už by pomalu bylo načase.

Heute von meinem WP 8.1 Smartphone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze