Google Mapy nabídnou „komunitní obsah", pomůže s objevováním nových míst

Google Mapy nabídnou „komunitní obsah", pomůže s objevováním nových míst
Fotografie: Google
  • Google Mapy zahrnou komunitní obsah do záložky „Prozkoumat“
  • Pomůže vám najít aktuální informace o místech nebo událostech

Google Mapy přinášejí opět něco nového pro uživatele systémů iOS a Android. Do karty „Prozkoumat“ vloží komunitní obsah, ve kterém bude snad vše, co vás napadne. Tento nový obsah bude zobrazovat nejnovější recenze, fotografie a příspěvky z míst a událostí ve vašem okolí. Bude také nabízet obsah od odborníků, jako jsou obchodníci, a články od různých vydavatelství. Jednotlivé příspěvky budete moci navíc hodnotit a zvyšovat jejich relevanci.

Google Mapy

Nový „komunitní obsah“ najdete v kartě Prozkoumat, stačí když po kliknutí na tuto záložku vysunete obrazovku prstem nahoru a zobrazí se vám příspěvky, fotky a recenze ostatních. Nasazení probíhá postupně.


Komunitní obsah v Mapách od Googlu zahrnuje aktuální informace o přidaných nabídkách v oblíbených restauracích, blízkých turistických stezkách, výletech do měst a dalších událostech. Půjde tedy o takovou sociální síť v rámci aplikace. „Díky posouvání a zvětšování mapy můžete prostřednictvím příspěvků místních obyvatel najít užitečné informace o téměř jakémkoli místě na světě,“ uvádí Google na svém blogu.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze