Google Kalendář dostane aktualizaci: plnění vašich cílů bude hračka

Google se opět rozhodl vylepšit svou aplikaci Kalendář. Nově se objeví možnost přidání vašich cílů, ať už jde o pravidelné cvičení či o učení se novým věcem. Jistě dáte za pravdu Googlu, že dodržovat pravidelnost není vždy možné, ale i na to nová aktualizace Kalendáře myslí a pokud nestihnete plnit požadovaný cíl, aplikace ho přesune na nejbližší volný termín.

Ať už se to týká učení nebo sportovních aktivit, ne vždy jsme schopni dodržet stanovené cíle, které jsme si předsevzali. Společnost Google se nám s tím ale rozhodla pomoci a tak aktualizovala svou aplikaci Kalendář o přidávání cílů. Stačí přidat požadovaný cíl, nastavit četnost a Kalendář vám pomůže vybrat vhodný čas a držet se ho.

TIP: Fotky Google nabídnou možnost zálohy jednotlivých snímků

Přeci jen ale v životě existují zpoždění anebo nečekané události. I s tím si ale nově Kalendář poradí – cíl dokáže automaticky posunout na nejbližší volný termín. Aplikace by tedy měla pomoci nejen se splněním cílů, ale také s efektivnějším využitím vašeho volného času. Aktualizace bude v nejbližších dnech dostupná pro operační systém Android a iOS.

Stáhnout Google Kalendář

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: googleblog.blogspot.cz, talkandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze